Minnen av 2011

Snart är 2011 över och det har varit ett mycket givande, roligt & händelserikt år.
Här tänkte jag dela med mig av lite bilder från detta året, 2011.

Tropikariet med Amanda.

Är nyss hemkommen från en trevlig dag med Amanda. Hon kom på den roliga iden att vi skulle till Tropikariet. Vi hade jätteroligt även fast vi blev skrämmda av både fåglar (se nedan) och fladdermöss, ja vi tyckte till och med att myrorna var lite obehagliga.
Vi har även klappat en orm, ja tro det eller ej men så är det ;)

Tyvärr blir det bilder från Tropikariets hemsida i och med att jag inte fått bilderna ännu.
Tack för en rolig dag Amanda!♥

BOM BOM.

Nyss hemkommen från att ha varit och tittat på olika raketer som hade uppskjute. Till min glada förvåning träffade jag bästavännen där också :)
Nu ikväll händer ingenting speciellt, tror jag ska se på någon film.
Ha det gott!

MED FINA VÄNNEN.

Är med min underbara vän Canan. Super härligt att träffa henne igen efter många månader.♥
ÄLSKAR DEJ SÖTNOS!♥


HEJ!

Födelsedags firandet på Oasen igårkväll blev hur trevligt och gott som helst. Efter måltiden gick familjen en runda i stan. Vi gick även och kollade på stället där jag kanske ska tatuera mig i födelsedags present. Nice!


26 DECEMBER.

Hellu snyggingar!
Idag är det min kära pappas födelsedag. Ikväll blir det restaurang besök på Oasen med familjen, mysigt värre! ;)

Allt är bra med mig, njuter av varje sekund av att vara ledig ifrån skolan. Jag hoppas att ni, mina vänner också mår bra och njuter precis som jag.

FILMKVÄLL.

Har nyss kollat klart på filmen, Hur många lingon finns det i världen. Den var faktiskt riktigt bra, den berörde. Roligt med en film om utvecklingsstörda, tycker det är viktigt att dem också får synas i rampljuset. Bra film!

GILLAS!

MINA FINA JULKLAPPAR.

Vi tacka alla för det finfina julklapparna!! Tänkte dela med mig av det jag fick i och med att det finns många som är nyfikna på det ;) Watch this!


Pengar, Ring, Datormus

Smyckesträd, Madonna parfym, Julstrumpa

Rosa OnePeace

Ram

Väska

Kofta

Musikartiklar- Mikrofon, Hörlurar, Högtalare

Tavla med massa minnen från bästavän


VIDEOBLOGGNING - GOD JUL!


GOD JUL MINA HJÄRTAN!

Jul jul, strålande jul!
Jajamän, idag är det JULAFTON! En solig sådan..
Jag vill önska er alla en riktigt härlig julafton med god mat, många paket och flera roliga stunder tillsammans.
Från mig till er, GOD JUL!

Jag & Robin förra julen :)

DAN FÖRE DOPPAREDAN.

Idag åkte jag, Robin och Milo till farmor för lite mysig julfika. Mycket trevligt! Ikväll blir det uppesittar kväll med familjen med massa onyttigheter.
Imorgon är det julafton vilket känns helt otroligt. Tiden har flygit förbi med världens fart.
Hoppas ni får en mysig dag före dopparedagen! pusspuss.


DET ÄR JULLOV!

Började 09.00 idag och gick till 10.00. Den timmen erbjöd sång både på svenska och finska, fika och ett besök av självaste Tomten ;)
Efter skolan träffade jag några fina vänner i stan för att snacka lite och lämna julklappar.
Nu sitter jag hemma och senare under dagen ska jag nog börja med julgranspyntningen.

Gammal bild på mig och broder.

PEPPARKAKSHUS OCH SINGING-BEE.

Idag var det jultemadag i skolan. På förmiddagen bakade jag, Néa och Camilla pepparkakshus. Det var första gången för min del men de andra hade provat på det tidigare. Det gick verkligen inte bra, Camilla brände sig, huset ville inte stå upp, väggarna blev snea och tillslut tappade vi tålamodet.

På eftermiddagen skulle jag tillsammans med Sandra, Minela och två andra tjejer i 3an hålla i jul singing-bee för skolan. Det gick faktiskt jättebra och det var ganska roligt. Innan vi skulle bege oss hemåt delade gruppen på de välförtjänta polkagrisarna.
 
Här kommer lite bilder på pepparkaks bygget ;)


TISDAG.TISDAG.

Sitter just nu och sjunger för glatta livet medans jag väntar på att julkalendern ska börja. Gillar den verkligen! ;)
Två dagar kvar innan ett härligt JULLOV. Imorgon blir det papparkakshus byggning och på eftermiddagen ska jag tillsammans med några andra hålla i Jul Singing-Bee. Blir säkert trevligt förhoppningsvis.

FYRA DAGAR INNAN JULLOV.

Har inte gjort så jätte mycket idag. Har städat och julpyntat. Överlag så har jag inte gjort så jätte mycket mer, varit hemma och slappat bara.
Endast 4 dagar kvar i skolan nu innan jullovet. Jag längtar riktigt mycket till jullovet då jag ska mysa och umgås med mina fina vänner som jag inte träffat på länge. Kommer bli underbart!

Hehe, japp en gammal nyårsbild på mig och Matilda ;)

PAPPER, TEJP OCH EN MASSA STRUL.

Nu är det dags för mig att slå in alla mina julklapar som jag köpt. Jag har dragit ut på det länge men nu får jag ta mig i kragen och sätta igång. Anledningen till att jag drar ut på det är att paketinslagning absolut inte är Nathalies grej. Usch, tycker nästan lite synd om alla mina nära och kära som får stå ut med paket som ser ut som kriget.
Ajja, dags för lite positiva tankar här, det kommer gå asbra! iiirrooonnnii..

KRIG I KÖKET.

Jag och Robin försökte baka lite muffins och chokladbollar tillsammans innan idag. Jag trodde det skulle bli en roligt och mysig stund, men istället blev det tvärtom. Det slutade med värsta kriget i köket.. Inte alls roligt, men jag antar att det är så när man har syskon. Det går hel enkelt inte att komma överens i alla lägen.

Nu sitter jag och kollar igenom fejjan lite, samtidigt som jag bloggar, smsar, skriver ut papper och väntar på att maten ska bli klar ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!


KORT SKOLDAG.

Idag började jag kl 8.45 med matteprov. När provet var avklarat så var skoldagen över och det var dags att gå hem. Kändes nästan inte lönt att gå till skolan alls, men vad gör man inte för ett älskat matteprov ;)
Efter skolan tog jag en runda på stan och fixade det sista julklapparna. Nu är jag äntligen färdig med allt, och jag är nöjd och belåten! Sen åkte jag hem till farmor där jag även träffade farmors syster och felicia. Vi fyra drog igång med lite julbak. Självklart blev det även en liten movie-time där vi tittade på film från unga år. Mys!

Nu har jag varit hemma ett tag. Vet inte alls vad som händer ikväll, får se vad kvällen har att erbjuda.
PUSS!

IMPOSSIBLE.


GODMIDDAG LÄSARE!

Idag blev jag hemma från skolan. Känner att jag redan mår bättre faktiskt, så imorgon beger jag mig till skolan igen. Imorgon har vi bara en lektion, matteprov. När vi är färdiga med det så får vi gå hem. Gött! Efter skolan imorgon måste jag fortsätta att köpa julklappar. Jag har ju glömt att köpa något till mina fina föräldrar, så det måste fixas!


UPPDATERING PÅ BOTTEN..

Hej.
Min uppdatering har verkligen varit på botten det senaste dagarna. Har inte varit vid datan överhuvudtaget.
Jag mår inte alls så bra faktiskt. Gick hem idag efter lunch och sedan dess har jag bara sovit och kollat på film. Jag är fortfarande osäker på om jag ska till skolan imorgon.. Vi får se hur det blir under kvällen.


En fin bild på årets söta Lucia Linnea :)

TREDJE ADVENT 16.53

Nu är jag äntligen hemma efter många timmar på Väla där jag har köpt massa julklappar & även lite fina saker till mig själv. 
Nu ska jag äta kinamat & sen bara ta det lugnt. Love! 

HEY THERE!

Kvällen med Linnéa och Camilla igår var verkligen azum. Det blev pizza, kladdkaksbakning, skratt, idol och skräckfilm. Haha, vi alla satt och höll varndra i handen medans vi såg på skräckfilm. Det slutade med att vi fick stänga av filmen för att vi nästan var gråtfärdiga av rädsal. På morgonen när vi hade vaknat och det var ljust ute tog vi mod till oss att se slutet av skräckfilmen, som tur va så var den inte lika läskig då.
Att se skräckfilm är verkligen inte min grej men ändå är det spännande.
Idag när jag kom hem satte jag igång med att baka lussekatter, och dem blev super goda!
Kvällen idag blir lugn och mysig med familjen. Kramiz!

Bild från en idrottslektion med skridskoåkning på schemat.
Camilla, Linnéa, Erika & Jag!

FULL RULLE.

Det är torsdag och jag känner mig helt slut. Det ska bli skönt med helg. Dock blir det inte så mycket vila denna helgen. Imorgon är det Luciaträning efter skolan, sen åker jag och Camilla hem till Linnéa för att ha en mysig tjejkväll där. Vi stannar även där över natten. På lördag ska det stora julbaket sättas igång och sedan på söndag ska jag shoppa massa julklappar på väla. Så ja, fullt upp.

Jag & Nea ♥

I SKOLAN.

Sitter just nu i skolan med Linnéa och Camilla. Vi är på studieverkstad, äter macka och dricker saft.
Själv så jobbar jag inte alls, är för trött för det så jag sitter bara och gör massa annat onödigt.
Idag har jag, Linnéa och Camilla gjort ''massa'' utmaningar på stan. Dock så gick det inte helt jätte bra, vi är lite smått fega alla tre, men jag får ändå säga att jag är modigast ;). Hehe. 
Nej, nu ska jag återgå till... hm, vet inte riktigt vad. Adjöz!

KANSKE INTE FULLT NORMALT..?


Hihihihi ;)

KOMMER SAKNA DIG!


Kommer sakna dig jätte mycket Erika! Hoppas du får en underbar semester. Va rädd om dig hjärtat ;* ♥

SKRATTDAG.


Idag har det varit en måndag med myckt skratt. Helt underbart har det varit!
Just nu sitter jag och övar in lucia sånger i och med att det är lucia om endast 1 vecka och 1 dag.
Ikväll ska jag plugga gärnet till provet imorgon, annars inget annat speciellt.
Ha det bra mina fina! ;*

P.S Som ni säkert inte missade så föll årets första stoora snöflingor idag. Tyvärr stannade de inte kvar på marken utan smälte, men det är ju faktiskt några veckor kvar till jul så snön har i alla fall ett litet tag på sig att lägga sig.

-

Gårdagen ängnade jag åt att träffa kusinvitaminen och farmor. Jag stannade över natten hos farmor i och med att jag ändå inte hade något speciellt annat att gör hemma.
Jag har nyss bakat goda muffins och snart är det tid att göra v mig lite grann.
Ha en fortsatt trevlig söndag, puss och kram!

SPELKVÄLL.


Ikväll erbjöd sig Robin att ha en mysig spelkväll med mig. Det tackar jag verkligen inte nej till. Godis och spel är ju supermysigt.
Nu hoppas jag att ni alla håller tummarna så att jag vinner ;) hehe. 
Kram!

HAHAH!

Konvensation mellan Bill, Bull & Måns i Pelle svanslös:

Måns;
Kattsociteten.
Bill; Såsigeten?
Bull; Getingar i såsen är inte bra!!
HAHAH!
Fick nyss detta sms av Erika, vår sjuka humor ;)

2/12 FREDAG.

Hallåja!
Fredag idag och det väntas en mysig helg. Efter skolan idag stannade jag och några tjejer kvar på Luciaövning. Vi kom fram till vilka låtar vi skulle sjunga och vi kom även fram till att jag ska sjunga solo. Hehe, ska bli jätte roligt men självklart känns det lite pirrigt.
När jag kom hem somnade jag framför en film och vaknade för ett litet tag sedan.
Nu ska jag träna på låten och sedan blir det myskväll.

1 DECEMBER, JULKALENDER.

Håller just nu på att skriva klart mitt tal till svenska lektionen imorgon. Jag ska hålla tal om Rudolf Steiner och hans tankar och sånt.. Känns inte alls roligt på något sätt..
Ikväll blir det premiär för årets julkalender, som jag har bestämt att ge en chans. Tror att den heter Tjuvarnas Jul, eller något liknande.
Jaja, Kram på er!

SKRATT & HUMOR.

Idag är det 1 December, nu börjar det verkligen närma sig jul och helgerna är upptagna med kompisar, julmys och julklappshandling.

Idag på idrottslektionen åkte klassen skridsko. Det var verkligen super roligt! I och med att jag inte har åkt skridsko på några år så trodde jag inte att jag skulle va så ''bra'' som jag faktiskt var ;)

På tal om annat.. Enligt mina kompisar och familj så har jag dålig/torr humor, vilket jag inte kan hålla med om. I vilket fall som hels så har jag hittat Erika som har exakt lika ''dålig'' humor som jag. Idag på en av rasterna satt jag och Eika och kollade på våra favoriter Bill och Bull från filmen Pelle Svanslös. Vi skrattade så att vi fick tårar och jag kunde kanppt stå rakt. Haha, låter helt sjukt att man kan skratta så mycket för att man kollar på Bill och Bull. Men ja, nu är det bevisat att man kan ;)
Lägger upp något klipp på Bill och Bull så ni också kan få skratta lite, kanske..?!