KÖRDAG

Nu är kördagen slut. Eller den slutade i och för sig vid 15.00 men jag bloggar om det nu.
Det har varit mycket trevligt idag med mycket sång och gott att äta.
Efter kören roade jag och Therese oss lite i stan på vårt lilla sätt.

Nu ska jag måla naglarna och lyssna på musik.


ETT LÅNGSAMT FARVÄL

Nu är praktiken slut. Fick många goa kramar när jag skulle säga hejdå. Det var till och med så att det nästan kom en tår när jag fick presenter.
Det känns bra och självklart kommer jag att hälsa på där många gånger. Det tar ju bara några minuter dit.
Nu börjar påsklovet och jag är förkyld för tredje gången på 5 veckor. Sjukt! Men det ska bannemej inte hindra mig från allt roligt som ska hända på lovet!

Nu ska familjen fira mamma som fyller år idag, grattis!


SEPERATIONS ÅNGEST?..

Näst sista dagen var det idag på praktiken. Usch och fy! Jag kommer verkligen att ha seperations ångest imorgon när man ska säga farväl till de goa små liven.
Jag tycker det ska bi skönt att börja skolan igen och innan dess så ser jag ju fram emot ett roligt påsklov.

18.43 ONSDAG

Dagen på fsk var väldigt bra. Jag blev liten på nytt och lekte massor med lekar, bakade kaka i sandlådan, åkte ruschkana och pysslade. Jätte roligt att släppa fram barnet inom sig. Hah.

Nu för tillfället mår jag sådär. Det är mycket son har hänt och mycket som snurrar runt i huvudet. Ganska jobbigt faktiskt.. Antar att jag får sätta mig och sjunga bort alla tankar.


MITT FULLSPECKADE SCHEMA

Såhär ser mitt schema ut inom de närmaste dagarna och lovet:
Onsdag-fredag: Praktik
♦ Fredag: Fira mamma
♦ Lördag: Körträff med Therese
♦ Söndag: Städa, kanske träffa Jennie o Canan
♦ Måndag: Klippning och bilskola
♦ Tisdag: Spruta, restaurang besök med Mikaela o Felicia
♦ Onsdag: Stan med Amanda
♦ Torsdag-Fredag: Övernatta hos LinneaH
♦ Fredag: Påskfest med grannarna
♦ Lördag: TA DET LUGNT!
♦ Söndag: Körsjungning för publik
♦ Måndag: Lediga
♦ Tisdag: Skolan börjar

Som sagt, FULLSPECKAT!

NJUTER AV LIVET FÖR TILLFÄLLET

Nyss kommit hem från praktiken och slagit mig ner i soffan med kaffe.
Dagen idag tycker jag har varit rolig. Fint väder, skratt, lek och killsnack, underbart!

Ikväll tror jag att jag ska ut en runda och fotografera lite, ta en promenad och bara njuta.


INGA VÅFFLOR, ISTÄLLET..

MINI PANNKAKSTÅRTA! Mummmmsss!


SYND OM MIG..

Det är väl okej att tycka synd om sig själv när det är jätte fint, mysigt och soligt väder ute men att jag är inne och bara sover och sover för att jag inte orkar göra någonting... Tycker faktiskt synd om mig själv! :-(


LÄGET JUST NU

Att inte kunna sitt, stå eller ligga för att kroppen gör så ont är frustrerande och jobbigt. Febern har gått ner och jag har sovit två gånger idag, jätte skönt.
Nu ska jag fortsätta vila och krya på mig.
Hoppas det är bra med er iaf!


FEBER M.M

Ligger i sängen och mår jätte dåligt. Ont överallt i hela kroppen, feber m.m HEMSKT!!
Jag som skulle ha en rolig utekväll med Felicia och Mikaela, men det sket ju sig.
Jag har ju redan varit sjuk varför ska jag på det igen? Fast det är kanske inte så konstigt och med att vissa på fsk är sjuka och min familj också är det.
Usch nej vill inte skriva mer, är för besviken och så.


VÅFFLOR I STORA LASS

Idag avslutades denna veckan på fsk med våfflor i stora lass ute i den skööna solen.

Tanken var att jag skulle hitta på någonting ikväll.. När jag kom hem somnade jag av smärtan från ryggen då en nerv har kommit i klämm, inte roligt. Vaknade nyss och då håller solen på att gå i moln och det är dags för nygrillat. Denna kvällen blir nog lugn, laddar istället för en mysig lördagkväll med mina tjejer imorgon.


09.11

Sitter nu på planering. Sitter och skriver på mina APL uppgifter. Målet är att få allt klart idag.
Slutar 15.30 idag, känns lite segt i och med att det är fredag men jag ska inte klaga. Vet inte om jag kanske träffar Canan en liten stund i eftermiddag eller ikväll, får se. Ikväll blir det i alla fall årets första grillning något jag verkligen ser fram emot!

SHOUT IT OUT

Hejsan! Allt bra med mina läsare? Med mig är allt som det ska i alla fall.
Tandläkarbesöket igår gick väldigt bra, inga hål och allt såg fint ut. Dock ska jag till tandregleraren på måndag och fixa min ''ståltråd'' som jag har bakom tänderna efter min tandställning.

Just nu sitter jag och skriver in i min kalender vad som händer här över på lovet och så. Har även bestämt mig för att ringa och boka en klipptid till på lovet förhoppningsvis. Mitt hår behövs verkligen klippas, det är för ''långt'' och tjockt nu.
Jag vet inte riktigt hur kvällen blir idag, kanske går ut och filmar, kanske blir inne och gör lite uppgifter, sjunger eller något annat. Vi får helt enkelt se.

MR. TANDLÄKARE

Idag 15.20 ska jag till tandläkaren på en vanlig kontroll. Jag gillar inte att gå till tandläkaren så det känns inte så jätte roligt men det brukar ju gå snabbt och det är skönt när det är över.

Tycker att detta videoklipp passar bra idag på tal om tandläkare.

TEATER PÅ FSK

Idag spelade jag och personalen upp en liten teater för barnen. Max och Kakan heter den.


ÄNDER PÅ BESÖK

Både idag och igår kom några änder på besök utanför förskolan. Vi matade dem glatt med bröd.
image description


Kaffe

Nyss kommit hem ifrån fsk. Skår mig nu ner i soffan framför tven och avnjuter lite kaffe. Soft!


PINSAMT!!

Nu har jag och Tess varit på kör. Det gick jättebra idag. Dock var slutet så otroligt pinsamt. Vi avslutar alltid med en bön för att t.ex hålla tummarna för någonting. När en kvinna börjar berätta om något väldigt ledsamt och tragiskt så får både jag och Tess världens skrattanfall. Vi skrattar och vi skrattar och det går verkligen inte att få stopp på det. Så otroligt pinsamt i och med att vi skrattar i helt fel tillfälle. Usch, usch. Det som väntas nästa måndag är väl att jag och Tess blir totalt sneade av de människor som också var med idag. Fyy, jag har dåligt samvete men samtidigt så har det varit en jätte rolig kväll. Tack för allt min sjuka vän!


VARNING!

Hallåja! Just nu är det Samba träning på fsk, vi försöker dansa loss och lära oss stegen så gått det går. Yeah!
Ikväll blir det inte dansa loss utan sjunga loss på kören.

VARNING! Det blåser enormt mycket ute så om det känns obehagligt så tveka inte! Ta bara tag i första bästa lycktstolpe!

SKYNDA PÅ SOMMAREN!

Har nyss suttit och smsat med Linnea.h och planerat allt roligt som vi ska göra till sommaren. Jag känner på mig att om det blir bra väder i sommar så kommer denna sommaren bli en av dem bästa. Längtar jätte, jätte mycket efter sommaren. Det kommer bli bäst!!

M.M PÅ VÄLA!

Maria Montasami på väla!? Fuck varför är inte jag på väla idag? ;(


DE SOM GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA!


Canan! En fantastisk vän som jag har haft i många år, ända sedan dagis tiden. Vår vänskap har gått upp och ner men vi båda vet att vi aldrig kommer att skiljas från varandra. Vi har många minnen tillsammans genom alla dessa år, vårt slagsmål på skolgården när vi var små, våra galna ryck på sommarkvällarna, våran syn på killar och kärlek. Vi har mycket gemesamt vi två. Jag älskar dig oehört mycket och du har en viktig plats i mitt hjärta.♥

Felicia/Kusin! Felicia är min galna och bästa kusin. Vi har kännt varandra hela livet, vi döptes till och med tillsammans. Vårt förhållande är ju självklart kusiner men inte bara det, man kan även säga att vi är som jätte bra vänner. I och med att vi är i samma ålder så har du inte bara blivit en släkting för mig utan även en jättebra vän, sen att vi är kusiner gör ju bara vårt förhållande bara ännu bättre. Jag vet att du alltid finns och stöttar mig i alla lägen. Utan dig hade jag inte varit den som jag är idag. Älskar dej!♥

Mikaela! Hon är min bästavän. Vi lärde känna varandra i början av 9an. Ingen av oss visste att vi skulle bli så bra vänner som vi blev, men när vi visste det så kändes det hur rätt som helst. Du hade en stor betydelse för mig i 9an, du fick fram en sida av mig som jag innan inte visste att jag hade. Du har hjälpt mig, stöttat mig, lyssnat på mig och det är jag jätte glad för. Även om vi har kommit ifrån varandra på de sättet att vi inte träffas lika mycket som innan så glömer jag dig inte för det och jag älskar dig fortfarande lika mycket. Jag skulle göra vad som helst för dig!♥

Anna! En knäpp och härlig tjej som jag träffade via bussen och facebook. Vi har känt varandra i några år och jag är jätte glad att vi har blivit bra vänner. Vi har många gemensamma åsikter om killar och utseende. Vi är ungefär lika knäppa fast på olika sätt. Du och jag har också minnen tillsammans som te.x Gåföre, den galna Landskronakarnevalen, våra danser tillsammans med din mamma. Du är en tjej som har nära till skratt och du lägger alltid någon konstig kommentar lite här och var. Jag tycker verkligen om dig knäppgök!♥

Linnea! En otroligt rolig tjej som jag träffade via en kör i Landskrona. Vi var inte precis de två som pratade med varandra på kören. Konstigt nog så blev vi bra vänner när jag träffade dig på öppet hus på min skola. Det var då som vår vänskap tog språng. Vi har inte känt varandra så länge men jag känner att vi kommer uppleva mycket roligt tillsammans. En sak som jag redan har lagt märke till är att vi tycker det är lika roligt att ragga killar och prata med folk, Haha, you know what I mean-(väla.) Du är en tjej som är väldigt snäll, omtänksam, rolig och en aning random. Kanske därför vi passar bra ihop!? Tycker om dig hjärtat!♥

Felicia! En jätte snäll och go tjej som jag blev vän med och träffade i 7an. Vi har alltid det roligt och mysigt när vi ses. Om vi så bara sitter och snackar i flera timmar så trivs vi verkligen i varandras sällskap. Jag tycker verkligen om dig och jag har inte ångrat en enda sekund att vi blev vänner. Tyvärr har vi inte alltid samma smak när det gäller killar, men i och för sig är det ju bra för då kan jag ha mina för mig själv. haha. Du har konstig humor och konstiga smaklökar när det gäller olika kombinationer av mat. Men jag älskar dig verkligen ändå! Är jätte glad för att du finns, jag vill aldrig förlora dig!♥

Therese! En glad liten sångfågel. Vi träffades på kören i Landskrona. Du var defenitivt inte den som jag trodde att jag skulle bli vän med, men titta vad som hände. Jag hade fel. Du är en jätte trevlig och rolig person. Jag tycker det är roligt att vi har samma stora intresse båda två, musiken. Vi har faktiskt inte kännt varandra så jätte länge även om det känns som det. Jag känner på mig att du och jag kommer ha super roligt i sommar och göra många galna saker. Jag tycker verkligen om dig min fina vän, tack för att du finns!♥


Dehär är då några av mina vänner som jag har skrivit om. Självklart är det inte bara dessa som förgyller mina dagar utan jätte många fler! Ber om ursäkt om just DU känner dig lite besviken för att du inte fick vara med denna gången. Men deppa inte ihop, både du och jag vet ju att jag älskar dig lika mycket som dessa personer. Nästa gång är det kanske din tur att synas här på min blogg. Älskar såklart dig också. PUSS! ♥

Krya på dig hälsning till min vän!


Planerna för dagen har blivit ändrade. Skulle egentligen träffa denna underbara människa. Tyvärr blev det inte så pga något som är en aning privat. Tycker i alla fall synd om dig, krya på dig hjärtis!♥

If I find you, everything falls into place


Mina köp

*tröja
*videokamera
*minne till kameran


Therezes cover


Min fina vän har gjort en cover. Kolla gärna! :)

Grön & kaotisk dag


Tyvärr blir det inga bilder på något grönt ätbart eller på en grön outfit, jag glömde att fotogrefera. Men grönt var det i alla fall.
Idag har dagen på praktiken varit smått kaotisk fast att det bara har varit nio barn på min avdelning.

''Jag vill inte äta pinnarna och bladen i min mat..''
Utspelar sig vid maten när en kille ser en lång grönsak (pinne) & lagerbladen (bladet) i soppan.

SOL!

Hallå där!
Idag var jag tillbaka på förskolan igen och det kändes hur bra som helst.
I förmiddags var det grått och tråkigt väder, då tog vi med oss hela gänget och gick och kollade på traktorer och lastbilar som barnen totalt älskade. Härligt att se hur barnens glädje sprids i ögonen av lycka.
 
När jag kom hem idag, sisådär 13.15 satte jag mig i soffan och kollade på tv när jag sedan tyckte det var dumt att sitta inne när man kan sitta ute i det underbara vädret som kom nu på eftermiddagen. Jag har nyss kommit in från en mysig stund i trädgården där jag solade och lyssnade på musik. GÖTT!

Imorgon kommer min lärare Tiina och hälsar på på förskolan. Det ska faktiskt bli spännande samtidigt som det hålls en grön fest på förskolan. Det blir grön mat, gröna maränger, grön glass och självklart grönklädsel.
Outfiten kommer säkert imorgon på min gröna stil.


Idag saknas det någon vettig rubrik..

Hej fina!
Efter att ha sovit ut och varit hemma ytterliggare en dag så känner jag att jag är på stor bättringsväg. Imorgon ska jag förhoppningsvis tillbaka till praktiken igen vilket jag ser fram emot.
Ikväll åker jag och mamma till skolan på informationsmöte om valen inför tvåan. Förhoppningsvis får jag även då träffa mina fina vänner också.

På tal om ingenting. Jag tror att jag har bestämt mig helt vad jag ska spendera mina födelsedags pengar på. Tror att jag köper en videokamera. Så om ni håller tummarna så kanske det kommer lite fler videos och videobloggning här på bloggen.

Jaha, här sitter jag..

Sitter hemma och är sjuk. Känns inget annat än skit. Det är fint väder ute så jag vill gå ut, jag saknar barnen på dagiset så jag vill dit men nepp för jag ska sitta inne och vara sjuk. Inte det minsta roligt. Sitter för tillfället och skriver lite APL uppgifter. Min förkylning är inte bra men den är lite bättre än igår så jag hoppas att det går åt rätt håll. Inatt sov jag 14 timmar, det var verkligen jätte skönt att sova ut.
Jag blir i alla fall hemma imorgon också från praktiken så hoppas jag att jag är någrerlunda återställd på onsdag.
ÅHH, fick nyss brev om att jag snart ska till tandläkaren på sån koll, gillar inte tandläkare så detta känns ju jätte roligt, verkligen!?

Present!

Jag har haft två väldigt bra dagar om man bortser från den dumma förkylningen. Idag fick jag träffa kusinen också och fick en väldigt fin present av henne. I och med att jag är ett fan av Maria Montasami så fick jag en jätte fin toffs, och mitt favorit godis, zoo apor och choklad. Jag blev jätte glad för den genomtänkta presenten, tack!


Vinnaren!

Kan inte låta bli att tycka synd om snygge Danny.


Mello och marängsviss

Sitter och tittar på melodifestivalen. Jag tycker det är många bra låtar, Molly, Danny, Loreen, Dead by april. Ja, många är bra.

Min hals jävlas dock med mig enormt mycket, måste lixom krysta ut orden för att folk ska höra vad jag säger. Jobbigt! Nu ska jag trösta mig med marängsviss! Gotti.


Dagens outfit


Förkyld

Nu har förkylningen slagit ut ordentligt. Natten har varit väldigt jobbig med en hals som har gjort ont, varit svårt att andas m.m. Jag hoppas det inte blir värre och att det inte håller i sig så länge.
Idag ändras inte planerna för en förkylning, jag ska fortfarande bli firad av en liten del av släkten.

Nu blir det en ansiktsmask och sen hoppa in i duschen. Kram!


Vårens första dag


Planering och uppgifter

Sitter nu på förskolan och har planering med de vuxna. Ja, jag planerar ju inte men jag skriver uppgifter istället. Skönt att sitta inne och jobba istället för att ge sig ut i detta gråa väder.
Det går förkylning här på förskolan så idag är vi bara fem barn på min avdelning. Fem barn, det är galet lite. Det blir nästan lite tråkigt när det är så lite barn, det blir lätt lite drygt då. Roligare med många barn och fart och fläckt.
Jag slutar tidigt idag, redan halv två. Det känns väldigt skönt för jag känner att jag också har någon förkylning i kroppen som kanske snart bryter ut. Har ont i halsen och i öronen och går och snyter mig ofta.
Vi får hoppas att det inte blir något större av det hela.

Nu i helgen åker jag till farmor och träffar en liten del av släkten och blir firad lite till. Ska bli jätte trevligt.

Nä, nu får jag återgå till arbetet.
Adjözz!

Saknar sommaren väldigt starkt


Lek

Här är en liten bild på mig när jag håller i en mattelek för några 3åringar.
Tyvärr blir det bara en bild på mig i och med att jag inte får lägga ut bilder på barnen på min blogg.


Fullt ös

Det blev fullt ös på discot. Barnen tyckte att det var jätte roligt. Glittriga klänningar, fint glitter i ansiktet och popcorn och saft. Perfekt!
Det svängdes och diggades till max!


Disco

Nu får jag snart ge mig hemifrån. Ska nog gå istället för att cykla, det är ju snö ute.. Åh detta skit väder!
Idag blir det disco på fsk så det är bara att ta på glittertröjan och dansa loss. See ya!


Home!

Nu är jag hemma. Känns skönt att bara slänga sig på sängen och avnjuta några bra låtar.
Ikväll väntas en god pizza och mys framför tv med familjen.


Balans

Sitter för tillfället med tre tjejer och leker med balanssaker, skoj!


Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon och börjar halv tio i och med att jag ska stänga på förskolan. Solen skiner och det känns som att det kommer bli en bra dag. Nu på förmiddagen ska jag hålla i lite lekar på gården. Ska bli roligt.
Hoppas ni får en bra dag läsare!
Poss så länge!


Dans & maracass

För tillfället sitter jag på förskolan och gör lite APL uppgifter. Det går ganska bra faktiskt.
Idag har vi varit på stora skolan och dansat och gjort maracasser, skojsigt!
Roligt att hälsa på skolan som jag gick på när jag gick i 1an-6an.
Nu är det strax blöjbyte på g.

Passar på att lägga in en bild på mig när jag var liten. Haha, gillar posen.


Överraskning på fsk

På förmiddagen idag på fsk så hade vi sångstund med hela huset. En överraskning till mig var att alla sjöng vi gratulerar till mig i och med att jag fyllde år i helgen. Jag fick till och med ett litet paket. Så himla gulligt av dem!


Underbara vän!

Man kan inte annat än att bli glad och tårögd när man får ett sådant här meddelande från sin fantastiska barndomsvän! <3 BIG LOVE


Kort inlägg

Jag har varit duktig och tagit tag i städningen av rummet. Det var motvilligt men det känns skönt att det är gjort nu. Något annat speciellt har inte hänt idag. Har gått i pyjamas halva dagen fram tills nu.
Känner inte att jag har så jätte mycket mer att berätta. Hej så länge!


Wonderful birthday

Firade min födelsedag i Danmark med familjen och goda vänner till oss. Hur trevligt som helst har det varit med god mat och allt. Firande fortsätter även nästa helg. 
Jag vill passa på att tacka för alla fina gratulationer som jag har fått, tusen tack!


Gokväll mina fina

Skulle slutat 16.00 idag men min handledare lät mig sluta en timme tidigare vilket var väldigt, väldigt välbehövt efter en vecka med blöjor, skrik, skratt och så mycket mer.
När jag kom hem tog det inte låg tid tills jag deckade i sängen. När jag sedan vaknade hade hela familjen kommit hem så då blev det en mysig måltid med allesammans.
Just nu sitter jag vid datan och ägnar lite tid till min bok som jag inte har haft tid att skriva på.
Kvällen blir lugn och skön.
Imorgon däremot så är det ingen vanlig dag, då är det nämligen MIN födesledag. Hihi.
Ha det bäst!


Kommer med solsken till dig

Idag har det varit en riktigt bra dag trotts min sura och irriterade morgon.
Idag på förskolan har det varit både roligt och mysigt. I förmiddags var vi ute i solen och åt frukt för det är ju underbart väder. Nu på eftermiddagen var jag hos "frisören", de stora barnen färgade och borstade mitt hår medan jag bara satt och njöt.
Nu kommer jag till det bästa, någon i personalen har fyllt år och bjöd på världens godaste tårta. Hur mumsig som helst!
Nä nu ska jag återgå till barnen för dagen är inte slut än. Puss!


Hejsvejs i lingonskogen

Här sitter jag och tar det lugnt. Har nyss lagt de minsta barnen. Jag tycker det är jätte mysigt. Dock hade en liten tjej svårt att somna idag så jag satt hos henne hur länge som helst kändes det som.
Tatuering ser fortfarande väldigt fin ut, den ömmar bara lite om man stöter till armen.
Nä nu ska jag fortsätta med min rast.
Peace!