Talking..

Todeluu! Idag och fram tills på onsdag är det vanliga skoldagar. På torsdag till måndag har vi lång helg, chill!
Idag hände inget speciellt i skolan. På idrotten spelade vi lacross. Jätte roligt! Hehe.
Efter skolan fick jag och Amanada reda på att vi skulle ha mentorsansvar, vilket innebär att vi ska städa. Jag och Amanda fick i uppgift att städa en hel våning + toaletterna på våningen helt själva. Vi blev inte så jätte glada när vi fick reda på det, det är tur att det bara är tre dagar som vi behöver göra det på istället för att gra det en hel vecka.

Nä, nu får jag sluta och skriva. Nu ska jag gå och försöka få in lite kunskap i huvudet. God luck till det ;) höhö.

LOVE!


Morsdag firandeIdag är det morsdag firande för alla våra mammor. Min mamma blev firad med tårta och jordgubbar. Mysigt värre, & ikväll blir det tacos. Hoppas att era mammor också har blivit bra firade. Peace!

Härligt och obeskrivligt

Hej mina kära läsare!
Nu är jag hemma ifrån Polen igen. Jag kom hem igårkväll vid 24.00 tiden. Jag har verkligen haft en super rolig och bra resa tillsammans med vår klass 9.1 och de två andra klasserna 9.2 och 9.3.
Resan dit och hem med natttåg och båt kanske dock inte var det roligaste och bästa med resan men att väl vara i Polen var hur underbart som helst!

Några av oss tjejer i klassen på nattåget mot Polen.

Check √

Nu är färgning av hår & packning i full gång. Lovely!

Leave Helsingborg for a few days

Tjeniixen!

Idag har jag tillbringat min dag hos Felicia Prütz. Mycket trevligt!
Igår efter skolan gick jag och Mikaela och kollade på bio, Water For Elephants. En jätte bra film. Verkligen rörande och man blev väldigt inne i filmen och glömde allt annat. Jag hade en riktigt trevlig kväll, så tack till dig Mikaela.

Imorgon kommer min dag gå åt till att städa rummet, färga håret och packa inför Polen. Ja, snart bär det iväg. På måndag åker vi nior till Polen. Tagga!
Jag skulle uppskatta om ni undgår att smsa mig när jag är där. Jag smsar er istället när jag kommit hem.

Trevlig kväll!

Water for elephants med Robert Pattisson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz


allt är inte detsamma på ytan som på djupet

Idag kom det två personer till vår klass som pratade om folkmordet i Rwanda. Det var verkligen jätte intressant och såklar väldigt rörande och fruktansvert. Men det är bra med sådana föroläsningar för det är verkligen intressant att få veta lite mer detaljrikt om vad som hände/händer i världen.

Efter skolan idag stannade jag kvar en timme för att sjunga med Mathias, träning inför skolavslutningen. Det gick jätte bra och det var super duper roligt! :)
Imorgon är det en valing dag i skolan, I think..? På musiken ska jag och min grupp sjunga upp låten som vi har skrivit. Det kommer säkert att gå jätte bra, för låten är verkligen inte dum. Ganska bra faktiskt ;)

Nä, nu ska jag kolla upp bio och sedan gå och käka.
Puss på er! :*


kusin & jag ♥

Ned räkning

Tjena folket!
Har varit lite seg på att komma igång med bloggandet, behöver lite hjälp med lite saker.. Men gå ingenstans, snart är jag tillbaka till fullo. Så glöm inte att checka min blogg lite då och då ;)

Idag har dagen varit helt vanlig. Hade No prov och det gick väl sådär.. Ajja. Istället för mentorstid idag samlades alla nior i matsalen för att få lite info inför polen resan. Wiih, nu börjar verkligen ned räkningen och man blir smått nervös hela tiden. Jag är verkligen, verkligen taggad och jag vet att det kommer att bli ett minne som är värt att minnas!

Kramiz!♥

Hejsvej!


Just nu sitter min kusin på båten påväg till Polen. Hmm.. tänk om en vecka så är det min tur :) Det börjar kännas lite spännande och pirrigt, men jag är taggad!

Idag är det söndag och jag har inte den blekaste aningen om vad jag ska hitta på.. Jag skulle tippa på att det blir en söndag med slö och plugg, kanske även lite bakning.

Hörs! 


Kvälls skratt

Just nu sitter jag och nördar lite data. Sitter och kollar på olika roliga klipp. Haha, herre gud, Jag får ont i magen så mycket jag skarttar :) Men vad är det man säger, ett gott skratt förlänger livet! Haha.

Godnatt! :*


Efter regn kommer solsken


Hellu!
Hoppas att allt är bra med er även fast det ät regnigt och mulet väder. Själv tycker jag att man blir lite deppigare när det inte är strålande sol. Men man får ju försöka att hålla humöret uppe ändå.

Igår var det friluftsdag i skolan. På schemat för oss nior stod det dans, (pardans.) Det var faktiskt inte så tråkigt som det låter. Lite roligt var det allt att lära sig dansa fox och bugg. Hehe.

Hmm.. jag har börjat få lite smått panik för skolan nu. Jag har inte rätt material hemma när vi har läxor och prov och jag har ännu inte börjat skriva på ett ''stort'' arbete som vi håller på med i SO just nu. Tycker bara att allt känns så jobbigt. Det är tur att jag kan muntar upp mig lite med att det snart bara är en vecka tills vi åker till Polen och ett litet tag efter det slutar vi skolan.

Adjözz!


Ny blogg

Hallå där!
Som ni ser så har jag ny blogg, den andra togs bort. Super duper tack till Felicia som fixade denna nya blogg till mig, jätte snällt! Hoppas ni, mina kära läsare fortsätter att följa mig även på denna nya.
PUSS!

Välkommen till min nya blogg!Designen är fixad av
FELICIA STRAND!
Hoppas ni gillar den. Puss!