SÖNDAG.

Nu har felicia lämnat mitt hus och är påväg hem. Vi har verkligen haft det jättebra och mysigt! Tack för allt! :*
Nu ska jag sitta och sjunga ett litet tag och sedan umgås med familjen.
Puss!

Med Felicia!

Äntligen har Felicia kommit och min väntan är över.  Vi har det mycket mysigt och det blir mycket härligt prat nu när vi inte har setts länge.
Ikväll ska vi laga mat, kolla tv och bara ha det allmänt mysigt. :)

I VÄNTAN PÅ FELICIA..

Vaknade 12.00 idag. Klart godkännt :)
Idag kommer felicia hit och nannar, mys! Så ja, just nu sitter jag och väntar, väntar och väntar på henne.
Ska snart fixa till mig lite och försöka fördröja väntetiden.

Jag och Felicia för några år sedan på Vallåsen ;)

23.33

En kväll som jag trodde skulle bli en hemmakväll blev istället en utekväll med mina sötnosar Canan och Jennie. Vi hade verkligen det jätte roligt och tiden sprang iväg väldigt snabbt. Nästan lika snabbt som våra munnar babblade ;P
Nu väntar ett skönt höstlov och jag längtar riktigt tills jag ska lägga mig och sova för att riktigt sova ut hur länge som helst (halva lördagen). Wonderful!
På lovet väntas massor av roliga händelser, njuter verkligen.
Sov gott läsare. Kramisar!

GRATTIS MILO!


Idag fyller min vovvsing 2 år. Grattis till han! ♥


SLÄNGER IN EN HISSNING!

MIN HISSNING GÅR TILL:
EN VARM KOPP KAFFE!!
DET ÄR SÅ OTROLIGT GOTT OCH PASSAR PERFEKT PÅ EFTERMIDDAGEN EFTER EN LÅNG SKOLDAG. BÅDE UPPIGANDE OCH GOTT. DET REKOMENDERAS VERKLIGEN. BARA FÖR ATT JAG NJUTER AV MITT KAFFE KUNDE JAG INTE LÅTA BLI ATT HISSA DET. ;)

SKOLKORT.


Jadå, jag blev nöjd med kortet :) Förhoppningsvis kommer det också en bild på klassen så småningom.

80 JAPANER TILL SKOLAN.

Idag kom 80 stycken Japaner till skolan för att hälsa på och titta hur vi har det. Det kändes lite udda men det var roligt på sitt lilla vis ;) hehe. Nu ska jag sjunga lite och sen hittar man mig framför tven resten av kvällen.

spel brudarna ;*

KALLT.

Fick sluta tidigare idag, inget att tacka nej till. Då passade jag och Camilla på att gå en lite runda i stan.
Det har verkligen blivit jätte kallt ute nu. Jag håller mig innanför ytterdörren och stannar under min mysiga filt. Det är där jag hör hemma på hösten ;)
Tänk, nu är det julafton om exakt två månader! Inte klokt vad tiden går fort, otroligt.

GÄSTBLOGGNING!

Hej det är canan !:D Nattas bästa barndomsvän såklart ! 
Jag sitter hos sexiga natta nu & myser i hennes soffa i hennes rum:)) ändå roligt....& väldigt mysigt :D
Nu ska jag då berätta om lilla mig & nattas vänskap,Ja vi har kännt varandra i 16 underbara år & vi har så otroligt bra vänskap fortfarande !:))  ja liksom jag verkligen älskar den tjejen!:)))  puss mitt allt ;$$ ja iallafall ni hittar mig på facebook eller bilddagboken. Canan Suvakci @ facebook ! bilddagboken , Canan svensson :)
puss & kram på alla heta & älskade läsvänner !  Ha en fortsatt trevlig söndag mina hjärtor ;)))  P.s vi är bääst!! :*

MYSKVÄLL MED CANAN!



SM-GULD FÖR HIF!

Idag tar HIF sm-guld vilket firas med fotboll, sång och fest på stan.
Dock ska jag inte vara med och fira direkt, i och med att jag inte är ett jätte fan av fotboll. Medans familjen är på stan och festar ikväll bjuder jag hem Canan och Jennie och har myskväll med dem istället.

LÖRDAG!

Har nyss kommit hem från en urmysig dag på ättekulla. Dagen innehöll skratt, sång, våfflor och kaffe. Underbart!
Idag vaknade jag vid halv 1. Mega skönt att få sova ut för en gångs skull. Nu fram mot kvällen fortsätter myset och kanske en runda ut med mina fina vänner.

DAGENS..

Halloj! Dagen idag har verkligen varit bra. Jag, Camilla och Linnéa har suttit under två lektioner och snackat jätte mycket, tjejsnack ;) Lovely! I morse stod det badminton på schemat vilket var till min stora förtjusning. Dagen har rullat på bra och just nu sitter jag och lyssnar på julmusik, pratar i telefon och bloggar.
Imorgon står svenskaprov på schemat, vilket känns ganska lugnt. Efter skolan beger jag mig till frisören och fixar till frillan lite. Fredagkvällen tillbringas sen hemma hos mig tillsammans med kusinen. Härligt!

Dagens:
Jag, Camilla & Linnéa satt och mätte våra tummar och lillfingrar.

-Camilla- Din tumme är ca 5 cm.
-Camilla- Ditt lillfinger är ca 6 cm.
-Jag- Whaat? Är mitt lillfinger större än min snopp?!
Hahah, vafan fick jag snopp ifrån?! xD

INGEN DAG ÄR DEN ANDRA LIK.

Idag kan jag utan tveckan säga att denna dagen har varit en av mina absolut sämsta dagar. Fy vad jag mådde dåligt idag, länge sedan jag kände mig så maktlös och förvirrad. Riktigt jobbig, ledsam och hemsk dag, tyvärr.
Efter skolan åkte jag till kören i alla fall och att sjunga får mig alltid på bättre humör. Är så grymt tacksam att musiken finns!
Om några minuter ska jag kolla på tv och sen lägga mig för att nanna ;) Puss ;*

MÅNDAG.

Just nu sitter jag och skriver engelska läxan tills imorgon, är snart klar och då ska jag börja plugga på svenskaprovet till fredag. Ja, något annat har jag inte att berätta. Love!
(tråkigt inlägg -.- )

Ett mycket sexigt sklett i skolan.


HÄRLIG HELG!

Nyss hemkommen från Mikaela. Vi har verkligen haft det toppen! Igår mötte jag henne vid Rönnowska skola och där träffade jag även Felicia och Fanny. Sedan gick vi in till stan och hälsade på vår gammla skola. Trevligt!
När jag och Mikaela hade kommit hem till henne väntade en mysig kväll med tacos, julmust, julmusik, film, skratt m.m. Underbart!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ikväll blir det en hemmakväll, bara jag och mamma. Mys.

DÅLIGT BLOGGANDE, I KNOW!

Hej där! Jag kan erkänna att bloggandet har varit jätte dåligt nu den senaste tiden men tyvärr blir det så ibland.
Idag har jag i alla fall varit och gjort naglar. Blev nöjd med mitt guldiga glitter. Dock har jag ännu inte fått någon bra bild på naglarna men det kanske kommer senare, kanske.

Imorgon efter skolan ska jag träffa Mikaela och vi ska tillsammans gå och hälsa på vår gammla skola. Det blir säkert trevligt. På kvällen åker jag med Mikaela hem och tillbringar min helg med film och mys hemma hos henne. Tror inte att det blir något bloggande inom de närmaste dagarna tyvärr, men ni kan ju hålla utkik för man vet ju aldrig vad som händer.
Ha det fint!


TISDAGKVÄLL.

Hallå snyggingar! Allt väl?
Ja, själv jag mår bra. Är nyss hemkommen från Landskrona, där jag sjungt i kören. Mycket trevligt!
Idag hade jag redovisning om barnens utveckling och det gick mycket bättre än förväntat så jag är helnöjd. Känns skönt att ha det överstökat och avklarat.
Nu väntar jag på telefonsamtal ifrån Mikaela och sen väntas en kväll av tv-tittande på True Talent och Desperate Housewives. Ha det gott!


TRÅKIGT HÖSTVÄDER.

Idag är det måndag igen och skola från 8.45 till 15.20 som vanligt. Dagen har väl varit helt okej, dock avskyr jag detta otrevliga väder. Riktigt höstväder, regningt, blåsigt, grått och tråkigt. Usch!
Efter skolan idag gick jag till förskolan som jag ska praktisera på vecka 45. Idag visade min handledare mig runder och jag fick även hälsa på några söta små barn. Tror att vecka 45 kommer bli jätte bra!
Ikväll blir det en läxfri kväll. Ska bara kolla igenom redovisningen till imorgon. Ja, imorgon ska vi redovisa om barns utveckling. Faktiskt lite nervigt men ja, jag får ju göra så gott jag kan.
Nu ska jag sitta och taralla lite. PUSS!




E MED JENNIE!

Hejsan!
Ikväll kom Jennie hem till mig. Vi har kollat på skräckfilm, fyfan vad vi var rädda, hemskt!!! Skräckfilm är verkligen inte min grej. Jennie tycker att mitt rum är läskigt bara för att jag har två stora, mörka fönster. Hon vill att jag ska dra ner parsiennerna för hon är verkligen jätte rädd för mörker. Hehe, där fick ni reda på någonting som ni kanske inte visste om min kompis, att hon är en fegis ;) Hon är konstig, hon älskar skräckfilmer men hatar mörker. Jag får inte ihop det riktigt. När jag ska följa henne hem har jag redan planerat lite bus som jag kan skrämma henne med ;) Visst är jag snäll!? Just nu sitter vi och pratar och har det hur mysigt som helst.
Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild på mig och Jennie för hon är tramsig och vill inte synas på min blogg ;)
Ajja, Ha det bra alla! ;*

SKÅL!

Sitter och försöker få i mig lite hostmedicin, eller lite och lite. Det känns som om att jag ska dricka flera liter. Bläää!
Ajja, skååål med hostmedicin!

TELEFONPRAT.

Efter ungefärs en timmes telefonprat med Mikaela är det nu dags att vila rösten ett litet tag ;)
Varför är det alltid så att så fort man måste eller ska vara tyst så har man helt plötsligt jätte mycket att prata om? Eller i och för sig så har jag väl nästan alltid mycket att prata om, hehe.

gammal bild på mig och den finaste Miikaela som finns på denna jord♥

EN HOSTIG FREDAG.

Idag har jag hostat exakt hela dagen, jätte jobbigt! Nu är mamma och pappa iväg och köper hostmedicin till mig. Det tar verkligen på krafterna att hosta så mycket hela tiden.
Ikväll blir det en lugn, skön och mysig hemmakväll med familjen.

Mitt biokort som jag vann i skolan :)


VINNARE!

Heej läsare! Mår ni bra? Hoppas på det, själv mår jag lite upp och ned men jag klarar mig. Imorgon är det fredag och vi slutar halv 12 vilket är mega skönt.

Just det, jag måste berätta.. I onsdags hade vi temadag i skolan och vi var indelade i olika grupper och skulle i grupperna tävla om olika saker. Min grupp hette Isbjörnarna och jag fick nyss reda på att vi vann hela tävlingen! :D Haha, så grymma vi är!! Vi vann biobiljetter, alltid trevligt att ha, men det bästa av allt var ju såklart att vi var bäst ;)
Nu ska jag kolla tv, puss darlings!


VARA NÄRA BARA EN MINUT.

Idag slutade skoldagen vid halv tolv tiden. Verkligen gött! När jag kom hem åkte jag och familjen och handlade lite. Jag köpte nya skor och smink :-)
När vi kom hem märkte vi att vår lilla vovve har blivit sjuk, inte det minsta roligt :-/ Vi får hoppas att han snart blir frisk!
Nu ska jag plugga. Love!

HOST, HOST.

Åkte till kören idag och försökte sjunga även fast att min hals är dum. Idag har jag i alla fall röst vilket jag knappt hade igår. Dock så hostar jag hela tiden. I slutet av sjungandet på kören fick jag världens hostattack så att tårarna bara sprutade och det gick inte att sluta hosta. Pinsamt!
Ajja, nu ska jag titta lite tv och sedan lägga mig.
Tagga imorgon eftermiddag då vi är lediga :-D


KASS UPPDATERING!

Jag vet, jag vet. Verkligen urkass uppdatering. Detta beror på att jag är sjuk, och att det är såå enormt mycket att göra och hinna med i skolan. Det är plugg, plugg hela tiden. Kommer blogga mer när jag känner att jag har tid men just nu måste jag tyvärr prioritera skolan före bloggningen. Håll utkick efter nya inlägg. Kram!

MÖRKRET KAN VERKLIGEN SKRÄMMA.



Nyss hemkommen från en utekväll med Canan och Jennie. Herre gud vilken annorlunda kväll detta har varit. Vi blev skrämda ungefär 150 gånger, vi träffade på Pelle svanslös och vi blev iaktagna av massor av djur. Som sammanfattning, en helgalen och annorlunda kväll.
Nu ska jag titta på film. Love!

FÖRSTA I TIONDE KLOCKAN 17.27

Vädret är ju bara sååå underbart! Vad har hänt med vädret egentligen, det är väl höst nu, inte sommar..? Njuter verkligen i värmen. Dock ska kyla komma igen i nästa vecka :-/
Idag har jag inte alls gjort något speciellt. Har haft ont i huvudet hela dagen och varit jätte seg. Trotts det fick jag ju inte glömma bort mina ''älskade'' läxor.
Om några minuter står maten på bordet och efter det ska jag kila ut med några kompisar.
Ha det finfint!