Snyggare kan det inte vara

Nu ska jag sätta mig vid datan och skriva arbetet som ska lämnas in innan 00.00 idag.


Fina Jill och jag


Påväg hem

Är just nu påväg hem från kören. Lika roligt som alltid. På söndagsmorgon är det dags igen att sjunga för lite folk i rosengårdskyrka, trevligt ska det bli.

Känner att jag bara måste klaga lite nu. Asså det är så oerhört kallt ute och det gör ont i hela kroppen. Jag vill ha sommar! Snygga kläder, mina snygga skor, värmen och ALLT!!


Väntar på bussen

Står och väntar på bussen. Dags att åka hem och ladda upp för kör med Therese ikväll.
Dagen idag har varit bra. Vi fick tacos till mat i skolan vilket var till min stora förtjusning.
Imorgon är det dags för engelska test och matteprov. Ser definitivt inte fram emot det i och med att det säkert kommer gå åt skogen.. Ajja, jag får väl ta det som det kommer.
Ha det fint!


Plugg ....

Fyy faan för engelska glosor!!


Bakar

Färgningen av håret blev bra. Dock lite mörkt men det blir bättre efter några tvättat :)
Efter färgningen bakade jag äpplekaka till hela familjen som vi ska mummsa på sen.


Färga håret

Nu är det dags att färga håret, samma färg som innan, bara färga utväxten.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2719501/images/2012/pic_186754097.jpg" class="image">


Väla.

Är på väla med fina Anna. Tanken var egentligen att vi skulle gå i stan men det var alldeles för kallt. När vi skulle vi äta så bestämde vi oss för att gå åt det nyttiga hållet så vi skippade mc och köpte sallad istället.


The voice Sverige

Snart dags för The Voice Sverige, taaggaass! ;)


Nu blir det helg.

Har nyss varit och simmat som det flesta andra fredagar. Lika skönt som vanligt!
I helgen väntas färgning av hår, plugg och träffa gamla goa vänner. Ser fram emot det, ja förutom pluggandet då såklart..
Nä nu ska jag in i affären och köpa godis till kvällen. Pusss!

Mina ögon njuter av den bedårande synen ;*


Polistestet

Idag på idrotten hade vi polistestet. Vi skulle springa ganska mycket. Det slutade med att jag fick astmaanfall och hade svårt att andas och sitta upp. Som tur är har jag snälla vänner och en bra lärare som hjälpte mig.
Nu mår jag bra och allt är frid och fröjd!


Pizzamackor

Nu är det dags för hemmagjorda pizzamackor. Gott!


Dörrar kan vara svåra att öppna.

Teatern är avklarad och det gick bra. Nu är skoldagen också slut.
Innan idag när jag och Emma skulle in på 7eleven så fick jag inte upp dörren.
Jag kämpade jätte mycket för att få upp dörren till 7eleven men den gick verkligen inte att öppna. Då säger Emma att dem säkert har stängt. Sen kommer en man och öppnar dörren hur lätt som helst framför ögonen på oss. Haha fail ;)


...

Har nu slutat skolan för dagen. Nu på fe sista lektionerna tränade vi inför dockteatern som är imorgon bitti. Det gick bra för min grupp men allmänt så var det ganska mycket kaos. Viss saker gick till och med sönder :O
Ajja, nu sitter jag i alla fall på bussen och ska hem.


Go to school.

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka till skolan med Susanne.
Skoldagen idag innehåller,
- Matte
- Engelska
- BF ämne
- BF ämne
Hoppas ni alla får en bra dag!


Go vänskap!

Pratade nyss med Erika i över en timme i telefon. Haha, vi hade otroligt roligt för såhär på kvällkanten skrattar man ju åt det mesta.


Döende!

Haha! Jag och Emma blev dödsrädda när vi nyss sprang på dessa läskiga "människorna" fy faan!
Vårt skrik ekade säkert över hela skolan ^^


Kvällsinlägg.

Just nu sitter och tittar på tv och mumsar på godis. Kanske får lägga mig snart..? Men jag känner mig inte så trött ännu. Imorgon blir det ingen skön och lång sovmorgon, ska nämligen vara med på öppet hus på skolan och guida.
Hoppas ni alla får en bra kväll och helg. Pusssi!


Simmat.

Sitter nu i bilen och väntar på pappa. Har nyss varit och simmat. Hur skönt som helst, dock lite kallt i vattnet men det piggade upp. När jag kommer hem ska jag ta mig en liten eftermiddags nap tror jag. Ha det!


Kaffe dags!

Sitter på espressohouse med Jill och äter chokladboll och dricker latte. Myspys :)


Dags för skolan!


I skolan.

Nu har vi nyss varit och käkat och nu sitter jag, Jill och Camilla och chillar lite.


Stolt tjej!

Vi har som uppgift i svenskan att vi ska skriva en berättelse. Jag är färdig med den nu och bestämde mig för att läsa upp det för en av lärarna. När jag läst färdigt stod hon med öppen mun och sa att hon rös över hela kroppen. Sedan sa hon att jag borde skriva en riktig bok och att denna berättelsen är det första kapitlet i boken. Hon sa att säker många hade velat köpa boken i och med att den innehåller mycket drama och spänning. Snacka om att jag blev smickrad. Man kanske ska göra en bok trotts allt och se vad det leder till ;) hihi.


Milo äter allt.

Milo tyckte också om semlor. I alla fall grädden som han fick äta lite av. Milo åt så snabbt att han inte ens han njuta av det han åt. Muuummsigt gott tyckte han det var! ;)


Dags för semlor!


Lalalala!

Nu har jag kommit hem ifrån första kvällen på kören. Det var verkligen jätteroligt så nu kan jag räkna med alla måndagar går åt till kör på kvällarna. Härligt!


Bra dag

Nyss hemkommen från denna skoldag. En bra dag! Jag blev godkänd på matteprovet, vi har börjat skriva berättelser på svenskan som jag älskar. Alltså en bra dag.
Nu ska jag ta det lite lugnt och ikväll blir det kör med Therese.
Puss ;*

Tess på bild


Seeeg

Idag är det en mysig hemma dag. Gå i tjocktröja och mysbyxer, kolla film och bara ta det lugnt.
Nu när jag har varit så seg och inte hittat på något och kroppen har fått vila känner jag att jag nog har en liten förkylning i kroppen som inte slått ut helt. Har börjat få ont i både hals och öron. Jag hoppas att det inte leder till något större.


Ruskigt kallt!

Nu är jag hemma och inne från kylan. Det är verkligen ruskigt kallt ute så det var riktigt skönt att komma in i den goa värmen.
Just nu sitter jag och Robin och spelar spel på telefonerna och tittar på tv.
Jag hoppas att maten snart är klar för jag börjar bli hungrig, det blir hemmagjord kebab tallrik. Jummy!


Mot ättekulla.

Nu beger jag mig strax till ättekulla för en mysig dag. Hör av mig senare!


Forever love, forever hope


Slumrade visst till..

Efter jag hade ätit varma mackor och kollat på film blev jag en aning slö så jag gick och la mig i sängen och lyssnade på musik. Vaknade nyss, hihi så antagligen slumrade jag till en liten stund ;) Nu ska jag upp och fika något för magen börjar känna sig lite tom igen. Hörs säkert senare!


Mys i soffan.

Slutade halv tolv idag som alla andra fredagar. Nu är veckan efter lovet över och det väntas en skön helg. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och mysa framför en film på mig när jag var liten och till det blir det varma mackor. Mummsi!

Överraskning!

Hej där! Idag har vi påbörjat att göra handdockor i skolan på bf-lektionen till en handdocks teater som vi ska spela upp för barn mellan 3-5år. Min grupp har valt att göra Nicke Nyfiken som en teater, ska verkligen bli jätte roligt! Bilder kommer imorgon på våra påbörjade dockor.  Idag när jag kom hem fick jag en överraskning av mamma och pappa, en iPhone som låg på rummet. Älskar verkligen överraskningar! Så just nu bloggar jag från mobilen. Tackar mina fina föräldrar för det :)

Skänker en tanke.


Skänker en tanke till en person som gick bort idag. Dock kände jag inte personen så jättebra men med detta inlägget vill jag säga Vila i frid.

Livet kan vara borta efter en blinkning. Var rädda om det liv vi alla har.

Min tisdag.

Tjanixen läsare!
Har haft en helt okej tisdag. Dock känner jag att jag börjar bli lite förkyld ont i halsen och i öronen tyvärr.
Efter skolan idag blev det träff med kompis på stan. Great!

Nu sitter jag här bloggar, musik och checkar mailen. Fick ett väldigt trevligt mail om att kontakta ........ (hemligt)
Så det ska jag ta tag i och kontakta så fort som möjligt. Ni som inte förstår kan jag säkert berätta för vid ett senare tillfälle.
Ha det fint!



Check för denna dag.

Som sagt första dagen i skolan idag efter lovet. Kändes helt okej att komma tillbaka, roligt att träffa alla fina vänner, roligt att träffa Erika igen efter hennes Thailandbesök, och även roligt att sätta igång med nya projekt.
En sak som chockerade mig var att jag idag fick reda på att vi skulle ha nationella prov redan nu i 1an. Varför har ingen människa på jorden sagt det till mig tidigare..? Hmm ajja, jag kan ju inte göra så mycket åt saken, det är väl bara att hänga med, med ett leende på läpparna.

Nu är det snart dags att äta och efter det blir det bara en lugn kväll.
Ha det bra alla finisar!


Onödigt kallt.

Har tillbringat denna eftermiddagen med Canan. Jätte mysigt har vi haft, dock svin kallt ute. Personligen tycker jag att det är onödigt att det ska vara så kallt när det ändå inte är någon snö. Men ja, man kan ju inte styra över vädret.
Nu blir det spännande telefonsamtal med bästavännen! :*


Söndag, sista dagen på lovet.

Jaha, bara en ynka liten dag kvar på lovet nu. Imorgon är det dags för skolan igen i ungefär två månader innan det är dags för praktik i fem veckor. Dit längtar jag verkligen.
Idag händer nog ingenting speciellt, ska i alla fall hoppa in i duschen nu. Hörs kanske senare!

Väla.

Idag har jag spenderat min dag på Väla med bästa Therese. Vi har haft super roligt! :)
Det blev inte så mycket köp, men det blev iaf en pyjamas och ett halsband.
Tack så jätte mycket för en mega trevlig dag! :*

Klarade det!

Haha! Titta, med ett telefonsamtal och min hjälp så löste sig allt! Min data är tillbaka! ;)

Smått irriterad.

Just nu sitter jag och bloggar ifrån vår gamla data. Anledningen till det är att min data helt plötsligt behöver en PIN-kod för att kunna användas, bara helt plötsligt från ingenstans. Just nu håller pappa på att försöka fixa det men oron finns i kroppen att något kanske ändå inte går som det ska. Tror det är bäst att jag går och hjälper han lite. Puss så länge!

Familjedag.

Idag bestämmde sig familjen att hitta på någonting tillsammans så vi satte oss i bilen och åkte mot ishallen. Väl ute på isen blev det att hålla koll på alla andra än sig själv. Isen var nämligen invaderad av småbarn som inte såg sig för. Visst, jag har ingenting emot barn, men när de inte ser sig för så blir jag lätt irriterad.
Nu är vi hemma igen och jag sitter med mikrofonen i högsta hugg, dags att rocka loss! ;)

Lite tid över till er.

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering men nu efter nyår har det varit rullande schema hela tiden. Men nu fick jag lite tid över som jag ägnar åt er, mina läsare.
Jag hoppas allt är bra med er i stormen, med mig är det jättebra faktiskt. Idag har jag varit och simmat en lång stund. Uppfriskande och jätte roligt! Länge sedan jag hade så roligt när jag var på ett badhus. Efter det passade jag på att gå i stan lite och shoppa lite kläder.
Nu ska jag alldelses strax kila, Robin och jag ska nämligen kolla på vårt älskade program, Andra Avenyn.
Ha det så jättebra! LOVE!


Skåål & Gott Nytt År!


VÄLKOMMEN 2012!!