SÅ SOM JAG KÄNNER..

Förr när vi var mindre var du lite som en förebild för mig. Jag såg upp till dig och tyckte det du gjorde var bra. Nu har jag insett att jag inte ser upp till dig längre. Det borde faktiskt vara du som ser upp till mig. Jag tycker inte om att det belv såhär. Jag hade gärna kunnat fortsätta att se upp till dig, men tyvärr inte när jag har sett hela dig och upptäckt mer än vad jag hade gjort då. Jag ogillar det du gör, men jag älskar dig såå ändå!
/ Det är faktiskt såhär jag känner..

FRIDAY, FRIDAY!

Idag var det skolfotografering i skolan och det gick faktiskt bra. Dock fick vi inte se hur klassfotot blev men det enskilldakortet fick vi se och det blev jag nöjd med.
Efter skolan träffade jag mamma och pappa i stan och vi tilsammans gick och åt i stan. Efter det åkte jag för att hitta praktik plats till veckan efter lovet. Jag fick napp direkt, en jätte trevlig förskola och super mysiga lärare så det kommer verkligen bli toppen!
Nu ska jag ut i det underbara vädret. See Ya!

På bilden ser ni även en liten del av dagens outfit.


SOM EN BLOMMAS UTVECKLING.

Idag tyckte jag verkligen att dagen flöt på ordentligt. Blev väldigt nöjd med mitt betyg som jag fick på inlämingsarbetet ''hur kommuniserar jag'' och kommentarerna jag fick var riktigt härliga så det är bara att tacka.
Idag stötte jag även på goa vänner ifrån PS på rasten, verkligen trevligt att se er igen tjejer! :)
Mitt intenet är är jätte seeegt av någon anledning så jag får se hur länge jag står ut att sitta vid datan.
Ikväll ska jag i alla fall lägga fram kläder till morgondagens skolfotografering och kolla på True Talant.
Puss godingar! ;*

Tjenixen darlings!

Sitter just nu och pluggar, barns utveckling. Äntligen kan man pusta ut när lärarna ändrade sig och sa att hela arbetet inte skulle vara inlämnat på tisdag. Skönt att ha ytterligare lite tid på sig för att stressa är inte alls roligt.
Imorgon ska vi spela basket på idrotten, verkligen perfekt för mig som inte är världens bollräddaste människa.. Hm. ;-) Ajja, jag får väl springa och gömma mig för alla hårda bollar någonstans. Det löser väl sig på något sätt.
Nä, nu får jag återgå till pluggandet. Kyzz!


26 september.

Hej på er!
Idag fick vi håla den sista lektonen så jag slutade halv två istället för tjugo över tre. Göttans!
Nu sitter jag och pluggar, skriver på min engelska historia. Inte världens roligaste men det är väl bara att bita ihop, plus så är jag inte så jätte bra på att plugga och vara vid datan samtidigt. Det blir nog mer data än vad det blir läxa. Ajja, ha det bra!

P.S Måste berätta en jätte skum sak.. I lördags drömde jag om att jag hade slagsmål med Jill, hehe fråga mig inte varför men så var det. Idag kommer Nathalie och berättar för mig och Jill att hon också drömde att hon hade haft slagsmål med Jill i lördagsnatt :-O Asså snacka om läskigt!!! ;-)


Kvällspromenad.

Godkväll mina hjärtan! Hoppas ni mår bra och har en trevlig kväll :-)
Idag åkte jag hem från farmor vid eftermiddagstid, sen vid 17.00 fick vi gäster som fortfarande är kvar. Själv sitter jag och tränar på körlåtar, bloggar och chattar. Om några minuter ska jag gå ut på en mysig kvällspromened med Sara och Michelle.
Adjözz :*


Mys!

Har det verkligen myspys här hos farmor. Nu har jag och felicia har nyss bakad kladdkaka som snart ska ätas upp ;-)
Snart är det dags för lite tv-tittande, tror att farmor vill se på Doobidoo ;-) hehe, hon är så söt! :-*
Love!♥

Tjabba, Tjena, Hallå!

Igår var det tänkt att träffa Linnéa bara ett litet tag i stan för att ta en kaffe. Vi stannade längre i stan än vad vi hade planerat. Det blev både kaffe, kaka och mc och en massa mysigt snack. Mycket trevligt!

Jag är nyss hemkommen från stan. Har varit och kollat min syn till körkortet. Det visade sig att jag måste använda glasögon om jag ska köra bil på kvällen när det är mörk. Känns helt okej, tror ändå att jag kommer köra mer på dagen än på kvällen.
Nu ska jag lyssna på musik och plugga, sen blir det packning och jag beger mig till farmor. Jag tar med min data så det är mycket möjligt att jag bloggar lite senare också. Puss så länge!

13.32

Nu hälsar jag välkommen till en mysig helg på fyra dagar. Naaajs! Om några minuter ska jag ta bussen till stan och ta en kaffe med Linnéa. Imorgon ska jag till stan igen för att kolla synen till en sån körkortssak och på kvällen åker jag hem till farmor för att mysa och sova där.

Hola!

Idag har dagen faktsikt flytit på riktigt ordentligt. På sista lektionen när vi hade grupparbete måste jag erkänna att jag för det mesta bara satt och skrattade. Jag skarttade åt allt och ingenting och hade jätte roligt.
Idag när jag kom hem fick jag nybakade kanelbullar som pappa hade bakat, han är duktig han ;-) Hihi.

Nu torsdag, fredag har vi studiedag i skolan så det blir fyra dagars helg, göttans! Då ska jag hitta på lite trevliga saker men självklart så får jag inte glömma bort alla dessa ''roliga'' läxor som man inte kommer undan.

När jag, Linnéa och Camilla var ute och spatserade i stan så träffade vi på Svampbob. Ja, eller vad han nu heter ;-)

Bloggning igen.

Hallå folket!! Nu är jag hemma igen efter en rolig kväll på kören. Denna gången var det verkligen jätte roligt och jätte skönt att sjunga ut och inte tänka på något annat än sången. Härligt!
Just nu sitter jag vid datan och fortsätter att sjunga ;-) När jag väl har börjat så har jag väldigt svårt att sluta. Hehhe. Jaja, men ni får  ha en toppen kväll och sov gott alla! (Ja ni ska ju inte lägga er nu, men jag säger det nu för detta blir mitt sista blogginlägg för dagen) PUSS!

Dags för kör!

Hemma från skolan och har nyss käkat lite mat. Om ungefär tjugo minuter så sätter jag mig i bilen för att åka till Landskrona på kör. Efter det blir det hem till några vänner till familjen på fika och senare hem till Helsingborg igen.
Ja, mycket mer har jag inte att berätta idag. Ha de fint!


Biljardmästarna!

Hade en kanon härlig kväll med Linnéa igår. Att spela biljard var 100 ggr roligare än vad jag hade föreställt mig. Visst, vi var inte direkt proffs men det gick bättre och bättre hela tiden :-) I början var det faktiskt jätte svårt, jag prickade inte en enda boll, för dåligt asså. Men som sagt jag blev bättre under tiden. Här kommer några bilder och videos på kvällen, enjoy!
 Friterad banan.
 Dark night.
 Biljard.
 Jag spanar in läget.
 Linnéa.

 
Denna videon bjuder jag med glädje på. Det var såhär det såg ut i början för mig ;-)

Dagens planer

1. Sitta vid datorn/träna på kör låtar
2. Läxa
3. Duscha/fixa mig
4. Ta bussen till stan
5. Äta på restaurange med Linnéa
6. Spela biljard med Linnéa

Ja, detta är mina planer iför dagen. Just nu är jag på nummer 1 som ni säkert förstod. Sen blir det lite läxläsning, dusch och piff. Ikväll tar jag bussen ner till stan för att träffa Linnéa, vi ska hitta någon mysig restaurang att äta på och sedan blir det biljard dags, ska verkligen bli super trevligt.
Nu ska jag fortsätta att träna på körlåtarna. Puss ;*


Låt - When I held ya.


Älskar, älskar, älskar låten!! ♥

Som jag hade dig förut.

Hej igen!
Allt gick bra hos sjukgymnasten och en helt otrolig sak som jag fick veta är att vårt huvud som vi går och bär på dagligen väger 5 kg. Förstår ni, 5 kilo går vi och bär på dagligen. Verkligen helt galet!
När jag kom hem satte jag mig och tränade lite engelska glosor och sen gick jag och mamma ut på en prommenad. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det pizza dags ;-)
LOVE!

fredag 12.36

Idag slutatde jag skolan 11.35, riktigt skönt! När jag kom hem hade mamma fixat toast till mig som jag mummsade på. Nu har jag bestält biljetter till julkonserten och om en timme ska jag iväg till min sjukgymnast och kolla mitt huvud.
Just nu i skolan är ganska jobbigt, mycket läxor. Jag känner att jag halkar efter och allt är ara en ända skor stress. Allmänt jobbigt. Jag och Linnéa har bestämt att vi två imorgon ska hitta på ngt roligt för att lägga skolan och läxorna åt sidan för några timmar. Tror att vi ska bowla eller spela billjard eller något annat trevligt, får se vad det blir.
Nu ska jag ta det lugn ett tag. Jag hör säkert av mig senare idag, hejsvej!

Trött tjej här!

Tja snyggingar! Allt bra med er? Med mig är det helt okej. Har nyss vaknat, hehe. När jag kom hem ifrån skolan kände jag mig jätte seeeg och riktigt trött så jag gick och la mig i sängen och somnade. Nu när jag vaknade trodde jag att det var fredagmorgon så jag blev jätte förvånad att det fortfarande var torsdag. Jag blev glad att det inte var fredagmorgon för jag hade inte velat sova bort hela torsdagkvällen för jag har massa läxa som jag ska göra. Så ja, nu ska jag påbörga läxorna. Kramiz!♥

Pluggar..

Just nu håller jag på att plugga. Läslogg, engelska och kommunikation. Mycket på en gång, I know..
Hade samtal med min mentor idag, kändes jätte bra och jag tror att han kan bli en bra mentor för mig. Inget annat speciellt att berätta om dagen..
Nu ska jag försöka koncenterar mig på skolarbetet, hej så länge!


Alla dagar är inte perfekta.

Hej på er! Idag har min dag inte alls varit den bästa. Jag har varit såå rastlös och jag har verkligen tyckt att hela dagen har gått i snigelfart. Jag har haft myror i brallan hela dagen.
På rasten innan lektionen skulle börja så roade jag och Camilla oss genom att leka sätta knorren på grisen. Såklart så vann jag, yeah! Skickar med en bild så ni får se hur duktig jag var! ;-)

Jag instämmer totalt att grisen är bedårande. Eller kanske inte!?

Electro Pop, det är visst denna låten som vi alla går och nynnar på ;)






Tjabba!

Min dag blev inte riktigt som planerat. Istället för att vara hemma och göra ingenting så gick jag ut med Canan och Jennie. Så nu vet jag säkert att det blir skola för mig imorgon.
Just nu sitter jag och skriver en ny låt, denna är nog den mest svårastelåt som jag har skrivit men än så länge så verkar den bli bra i alla fall.
Nu ska jag forstätta på mitt skrivade, vi hörs säker imorgon. Puss tills dess!


Det är ofattbart.

Hej, hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt okej, förkylningen är på bättringsväg så jag får hålla tummarna att jag kan gå till skolan imorgon. Just nu sitter jag och chattar med snygga Nathalie, http://missnathaliiee.blogg.se/
Idag tror jag inte att jag ska göra någonting alls, vara hemma och bli frisk och läsa min svenskabok. Jag, Nathalie Strand som har läst högst två böcker i mitt liv. Jag sitter och läser. För mig är det ofattbart, men jag känner mig duktig faktiskt ;-)

Jag har verkligen brist på bilder, det har ni säkert märkt. Jag får ta tag i mig själv och ta lite nya egopix, I think. Hehe. Kyss i alla fall ;*

Fredag..

Godkväll läsare!
Idag var jag hemma från skolan pga min dumma förkylning. Jag ska vara hemma i helgen så att jag förhoppningsvis kan gå till skolan på måndag igen. Just nu sitter jag och chattar och försöker sjunga lite. Dock låter min sångröst förjävlig för tillfället så det är nog bäst både för mig och min familj att jag är tyst ;-) Heheh.
Ikväll blir det bara mys framför tven men familjen.

myspys.

Yes, jag blev uttagen!!

Yeeeeessss!! Jag klarade audition, jag är nu uttagen till att sjunga på julkonsert med Sanna Nielsen den 24 November! :-D Gud vad lycklig jag är :-) Det känns verkligen helt fantstiskt.

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag har blivit jätte förkyld. Därför passade det jätte bra med en sådan glad överraskning som piggade upp mig. Jätte härligt! Nu ska verkligen göra allt för att jag ska bli frisk så fort som möjligt för träningen börjar redan på tisdagkväll.
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite.
Åter tack till alla underbara människor som stöttar mig!♥♥

Förkylning på G?

Hej!
Usch, jag tror att jag kommer att dra på mig en riktig förkylning och det känns inte det minsta roligt :-(
Känner mig jätte slö och halsen och näsan plågar mig rätt mycket emellanåt. När jag kom hem ifrån skolan somnade jag direk och nu känns det lite bättre men jag känner fortfarande mig förkyld och lite hängig.
Nu ska jag försöka ge mig på och skriva läsloggen som vi har i läxa och sedan får jag hoppa in i duschen.
Ha det gott!

I skolan!

Hallå, Hallå! Just nu sitter jag i skolan i datasalen med Camilla, Nathalie, Amy och Sara. Just nu har vi en timmes rast och en liten del av den rasten tillbringar jag till att blogga.
På lektionen i eftermiddag ska vi se på film tillsammans med BF10, mys :)
Har inte så mycket mer att skriva. Puss på er mina godinga! :*

Nu har jag gjort mitt.

Nu har vi lämnat Linnéa i stan och jag är nu hemma efter att ha sjungit på audition i Landskrona. Det gick riktigt bra faktiskt! Jag gick in och fick träffa tre tjejer och en man som är ledaren i kören. Jag fick sitta och prata lite med dem och sedan var det dags för att sjunga min utvalda låt. Nervös var jag men det gick ändå jätte bra så när jag var klar var jag nöjd med mitt framträdande. Efter det satte sig ledaren vi pianot och jag fick då sjunga lite olika toner och något som jag märkte var att jag kan använda min röst på många fler sätt som jag inte visste för jag trodde att det skulle bli falskt när jag sjöng så, men tydligen så blev det nästan bättre och alla i salen tyckte att det lät jätte bra.
Nu i veckan får jag besked på om jag kommer vidare eller inte. Nu har jag i alla fall gjort allt vad jag har kunnat så får vi bara hålla tummarna att det är någon med just min röst som dem söker.
Jag tackar er alla som har funnits där och stöttat mig i detta, stor kram till er alla!♥


Bloppers med mig & Mikaela!



älskar dig syster!

Redo för audition!

Imorgon vid 18.30 tycker jag faktiskt att ni kan skänka en liten tanke på mig. Det är då det gäller! Då åker jag till Landskrona för att provsjunga på audition och Linnéa och familjen följer med.  Jag ser verkligen jätte mycket fram emot det och jag hoppas verkligen att det går bra :)

Nu ska jag antingen sitta och mysa vid datan eller gå ut med Canan som hon så gärna vill.
Får väl se vad det blir. Hej på er!

Kolla in denna bloggen!

Min nya vän, min klasskompis Nathalie har en jätte fin blogg som jag rekomenderar er att kolla på :)
http://missnathaliiee.blogg.se/

Red riding hood.


Denna filmen såg jag och Mikaela igår. En jätte bra och spännande film som jag rekomenderar till er som gillar varulvar och spänning.

Nu har jag och Mikaela vaknat och ätit frukost. Idag har vi inte planerat att vi ska göra något speciellt, vi får helt enkelt se vad som händer.
Just nu sitter jag och bloggar och Mikaela har slagsmål med min hund. Milo vinner överlägset kan jag säga, Mikaela har inte en chans, hon gömmer sig bara under täcket den fegisen ;) Hehe.
PUSS!

Är med bästavännen!

Tjabba!
Nu har Mikaela kommit hem till mig och nu väntar en dag/kväll med mys, skratt, film, pizza och godis. Perfekt!♥

Det är en vanlig dag och jag har det bra idag.

Halllåååsan! Jag är verkligen jätte glad idag av någon märklig anledning. Om jag inte hade haft träningsvärk i mina vader som gör så extremt ont så hade jag kunnat säga att jag mår perfekt. Jag är glad, känner mig lite smått galen och jag skrattar hela tiden åt allt och ingenting ;-) Hehe, it's just me today!
Dagen idag var mycket bra, kort dag med endast två lektioner. Svenska och Matte. Efter skolan åkte jag hem till farmor och bakade kladdkaka, super smarrigt.
Nu är jag hemma och väntar på att maten blir klar. Efter maten ska jag ringa och snacka lite skit med Mikaela, och så ska vi planera lite inför morgondagen då hon kommer hit för att sova hos mig.
Ha det utmärkt mina vänner, pusspuss!