MUSIK DAGS!


Bränt mig.. :(

TJA!!

Idag sitter jag hemma själv, familjen är på stranden och badar. Jag kunde dock inte följa med i och med att jag har bränt mig :( Inte alls roligt, det svider på hela kroppen..
Jag får sitta här i skuggan i trädgården och blogga, leka med Milo och lyssna på musik. Inte så jätte tråkigt faktiskt, rätt mysigt.
PUSS!
 


Stranden

Hay there!
Idag har jag varit på stranden hela dagen. Har solat och även badat i det blå. Mys!
Ikväll står det grill och utgång på schemat.
Hoppas allt är bra med er. Peace!

Flower Power

Tjenixen!!
Idag har jag tillbringat denna underbart fina dag i Helsingborg, Sofiero och Höganäs. Verkligen trevligt!
Imorgon blir det landskrona och bad med familjen :)

Puss på er allesammans!

P.s nu när sommaren och det fina vädret börjar komma så kommer jag bli allt mer och mer oaktiv här på bloggen. Jag vill ju hellre vara ute och roa mig än att sitta inne och blogga ;) Men självklart kommer ni att höra ifrån mig, så fortsätt checka in bloggen. Puss!


Saker som ni säkert inte visste om mig,

* Jag sjunger i duschen

* Jag är äckelmagad

* Jag är beroende av lypsyl och morgonskor

* Jag är ingen morgonmänniska och heller ingen kvällsmänniska

* Jag hade inte kunnat leva utan musik, mat, närkontakt


Glad midsommar!

Godmorron och hej till midsommar!
Idag är det den 24/6-11 - midsommar och på schemat står det midsommarfirande med god mat, jordgubbar, roliga lekar och härliga människor. Mys, mys!
Hoppas ni alla får en härlig dag! Kramiz♥

P.s håll tummarna för bra väder!!


Ute & gått

HejHallå!
Har nyss kommit hem från en lång, lång promenad med Mamma och Milo i den härliga kvällssolen. Till promenaden njöt vi av lite glass som vi mycket väl var förkanade av. Mys!
Nu blir det hemmakväll med mamma (tjejkväll.) Grabbarna är på Olympia för att spana in HIF - Kalmar ff. Heja Hif!
Ha det gott så hörs vi imon. Pussipuss :*

MUSIC TIME!

Godagens! Klockan är runt tolv och jag sitter just nu och försöker få kontakt med ett företag via datan. Går lite upp och ned faktiskt.
Ja, känner inte att jag har så värst mycket att skriva så jag bjuder på en låt istället. Enjoy :*


Kvälls snack

Sitter vid datan och försöker underhålla mig själv. Sitter och väntar på att reprisen på Big Brother ska börja. Haha, I know, I'am Big Brother freak ;) Känns så tomt utan BB nu på kvällarna så det är roligt att reprisen har börjat så man kan blicka tillbaka lite.
Hoppas allt är bra med er mina bästa läsare. Trots att det regnar och är mulet så får vi alla föröka hålla humöret uppe. Jag hoppas på att den sköna varmen och solen snart kan kommma. Börjar bli trött på svenskt sommarregn.
Ajja, vi hörs. Hejhej!

Min fina mentorsgrupp.

Vi ska kämpa!

Jag har upptäckt en sak.. För att uppfylla sin dröm ska man inte bara fortsätta att drömma, man ska ta tag i det och verkligen kämpa för det. Det är just det jag har bestämmt mig för att göra. Kämpa, kämpa, kämpa tills min dröm inte längre är en dröm utan full verklighet.

Jag förstår om ni säkert inte alls fattar vad jag snackar om nu. Men en sak vet jag, ni kommer att märka det någon gång. Det lovar jag!
Puss ;*

Drömmen fortsätte

Haaaj! Allt bra..?
Med mig är det finfint, dock är det tråkigt väder ute så idag är det en ''perfect'' dag att städa rummet på. Höhö, skojigt värre!?
Idag vaknade jag 13.00, gott att riktigt sova ut. Nu är klockan 14.35 och jag ska strax hoppa in i duschen och sedan lägga en ansiktsmask har jag tänkt.
Kiss!


Trassel & Love and other drugs


Nu är jag hemma ifrån Mikaela och hennes familj. Har haft mycket trevligt med bland annat mysigt filmtittande på Trassel och Love and other drugs. Trevlans!
Nu ikväll väntar en mysig kväll med familjen och godis ;) See you!

Godmorrning läsare!

Min dag staratde kl 10.30 för att jag var så fruktansvärt kissig. Åh, jag blir galen när man vaknar av att man behöver gå på toa, när man sedan ska försöka somna om igen är det inget annat än hopplöst. Hatar! hehe..
Just nu sitter jag och tittar ut över mitt rum, det är verkligen dammigt, måste ta tag i dammningen någon dag nu fram över, dock är det inte det roligaste.
Snart ska jag börja göra v-mig och packa för att sedan ta bussen till bästis. Hör av mig när jag kan.
Bye!


The stars that light up lives

Idag hade jag en mysig dag tillsammans med Felicia. Var i stan och åt glass, spagetti glass. Underbart god, ni måste bara prova den! Efter stan åkte vi hem till farmor en runda och bakade pizza och hade det trevligt.
Imorgon åker jag till Höganäs för att sova hos Mikaela i hennes nya hus. Längtar! PUSS!

Spagettiglass ♥

Helgen i Göteborg





Nu är det över, även om man vill eller inte

Jaha, då är 7an, 8an, 9an, avslutningsmiddag & sista skolavslutningen på PS över. Dessa åren hår varit upp och ned till allra högsta grad. Skratt, gråt, hat, mys m.m är nu över. Usch, det känns jobbigt att ha slutat nian, samtidgt som det känns bra. Det jobbigaste är nog alla de människor som man kommer sakna.

Idag på skolavslutningen var det verkligen en jobbig stund då man skulle krama och säga hejdå till alla. Det kom verkligen en och annan tår. Uppriktigt sakt så sprutade det ned :(
Hmm, känns fortfarande lite jobbigt..

Jag hör av mig. Älskar er!♥♥


På hotell i GBG

Hallå alla!
Just nu sitter jag på Novotel i GBG. Har nyss hittat en dator som jag kan blogga ifrån ;)
Idag blir det bara chill på hotellet men imorgon blir det några utflykter lite här och var. Mys, mys.
Hoppas ni alla har det bra i HBG. Hörs när jag kommer hem. Puss :*

Come Home

Halloj!
Idag var det ribban cup och grytan. Inte kul alls och inte nog med det så var det piss väder, regn, regn och åter regn.
Jag har nyss kommit hem ifrån skolan, har repat lite med musiklärarna. Nu känner jag mig verkligen taggad inför avslutningen! Men usch, det skulle inte förvåna mig om det kommer en liten tår..

Nu ska jag fortsätta nörda musik och packa inför morgondagen, GBG here I come!


mina nyinköpta skor.

MUSIC TIME!


Min vecka

Idag var dagen då vår klass skulle hittat på ngt roligt på gröningen med Fredrik. Såklart var Fredrik hemma idag så istället för att göra ngt roligt såg vi på en film ifrån andra världskriget istället. BORING! Efter lunchen gick övriga klassen och spelade bowling medans jag gick och sjöng i kören.

Imorgon är det beachhandboll på friabad. Heja 9.1!! ;) Jag ska dock inte vara med och spela. Jag ska titta på och heja (y).

På torsdag är det ribban gup och grytan. Efter grytan vid halv sex tiden ska jag tillbaka till skolan och sjunga (igen) Hihi, men det är roligt.

På fredag är jag ledig ifrån skolan och åker till Göteborg och kommer hem på söndag igen.

jag & broder♥


Mitt hjärta sjunger äv glädje


Att få en bekräftelse så här tidigt är värdefullt
Att jag vet att den kommer ifrån dig gör den ännu mer speciell
Att vi tycker lika är mer än bra
Att du och jag ska ses nån dag gör mig så gla'


Tralalalal!!

Haaj folket!!
Nu har jag nyss vaknat efter en lång dag på stranden med många bad och stekande sol. Mycket, mycket härligt och vattnet var faktiskt mycket varmare idag än vad det var igår. Igår tror jag att det var ca 17 grader så jag skulle tippa på att det är lite mer grader idag.
Just nu sitter jag och tarllar lite framför datan och snart ska jag ringa några samtal..
Hoppas allt är bra med er alla. Älskar er!♥


Mina snygga dojjor


Mina nya skor som jag ska ha på skolavslutningen. Like them!

MUSIKVIDEO!


Sixpence None the Richer - Kiss me

Sola & bada i pina colada


Jaha, då har man badat i havet för första gången detta året. Verkligen härligt, men usch så kallt. Men jag är stolt över mig själv att jag gjorde det ;) hihi.
Nu är det skönt att vara hemma efter en dag på stranden med familjen. Ikväll ska vi grilla hamburgare och hyra film. Myspys.
xoxo!

Sunshine!

Tjenis Penis! -(haha, humor)
Idag har jag tillbringat dagen på friabad med Felle, Amanda & Jessica. Trevligt! Vi checkade in beachhandbolls spelat lite grann. Sedan gick vi vidare till stan för att spatsera & kolla lite kläder.
Nu har jag kommit hem för att äta lite men jag tror inte att jag stannar inne så länge till.


Jag & bästa vännen - krya på dig sjukis♥

Pastime

Just nu sitter jag och tråkar. Jag har mega tråkigt och jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på..(?) & inget roligt finns det på tv heller. Jo, Big Brother men det börjar inte förän 22.00 och det dröjer länge.
Försöker att smsa med folk men folken verkar inte vara på humör att smsa mig :/ Snyft.

Myspys dag

Kom nyss hem ifrån Farmor. Har haft en mysig dag med henne. Nu ska jag strax käka, heta räkor. Gotti, gott!
Ja, mycket mer har jag inte att berätta. Adjözz!

Tror mina tankar börjar klarna

Hellu! Idag är det onsdag, den sista skoldagen i denna veckan, Nice! Nu har vi långhelg vilket innebär att vi är lediga torsdag-måndag. Härligt värre!
Idag har dagen rullat på och den har verkligen gått fort. På mentorstiden städade jag och Amanda och efter det fick vi i mentorsgruppen glass. När glassen var uppäten var det dags att börja träna på låten jag ska sjunga på avslutningen. Jag är verkligen taggad och jag hoppas att jag inte är allt för nevörs.

Nu står maten på bordet så jag får väl bege mig. Puss!