Godmorgon alla!

Ikväll är det festival dags igen med Anna och Susanne. Nice!
Ja, mycket mer har jag tyvärr inte att skriva.. See ya!



Something come alive

Festivalen med Mikaela, Amanda och Emelie var jätte bra. Dock fick vi gå hem tidigare än plnerat för att vi blev dyngsura av ösregnet som kom. Det är ju inte alls roligt att gå och vara kall lixom.
Nu sitter jag framför tven och äter snabbnudlar ;)

amanda & mikaela i väntan på karusellen

spindelmankarusellen som vi åkte (inte min bild)

amanda & emelie

mikaela i sin snygga hatt

mina snabbnudlar ;)

Kort inlägg

Idag/ikväll blir det festivalen med Amanda och Mikaela. Trevlans!!
Puss & Kram!


Länge har jag vandrat ensam och trött

Tja dude!

I tisdags-onsdag när jag och Felicia hade intagit Farmors lägenhet bjöd det på mycket skratt och härligheter. Bland annat blev jag och Felicia väckta genom att Farmor sprutade vatten på oss, haha. Efter det fick jag verkligen smak för att ha vattenkrig så när Felicia hade somnat om hämtade jag vattensprutaren och startade vattenkrig, yeah! Dock tror jag det blev så att jag förlorade i och med att Felicia snabbt gav igen. Roligt och blött var det verkligen!
På dagen skulle jag och Felicia baka tigermuffins. Det slutade av någon konstig anledning så blev det chokladmuffins, och jag kan säga att receptet följde vi inte alls. Muffinsarna blev riktigt goda men oj vad dem såg ut. Förjävliga! ;)

Underbara minnen, oss kusiner emellan ;)

Dessa bilder bjuder jag verkligen på. Felicia, hoppas du inte blir allt för sur :*




Thihi, älskar dig kusinvitamin!♥

Dagens planer

1. Göra v-mig
2. Data/Musik
3. Ut och springa
4. Sminka mig, platta håret, göra v-mig
5. Äta
6. Packa till ikväll
7. Buss/bil till Felicia
8. Tillbringa natten hos farmor tillsammans med felicia.

Yepp, yepp. Detta är då min dag idag. Det kommer säkert att läggas till vissa saker och allt kanske inte blir just i denna ordning. I ordningen så sitter jag just nu och göra nr 2 :)

All by myself


Oftast kommer man på sina misstag när det redan är för sent och det inte längre går att göra något åt. Så ska inte jag göra, jag ska kämpa för att göra det rätta så att jag inte behöver ångra mina misstag.

Hej gott folk! Nu är jag hemma ifrån Tyringe igen, hem ljuva hem. Idag orkar jag inte alls göra ngt vettigt, bara slöa och mysa.
Snart är det Hbg-festiveln, tagga! Kommer bli toppen. Vi får hoppas att vädret tar och svänger om till sol istället för regn, för då blir allt mycket roligare. 
Nä, nu ska jag slänga mig i duschen. Talk to you later!  


Tjenixen trixen, jag fick tillfälle att blogga!


Hallå där! Allt bra?
Jag har det kanon gott. Som sagt så är jag i Tyringe hos goa vänner. Vi har ätit gott, badat i pool, skrattat m.m. Trevlans!
Imorgon ska vi till ett ställe här i Tyringe och köpa lite nya saker till mitt rum, pynt m.m, om vi hittar något som faller mig i smaken vill säga :)
Just nu har vi ätit och Kristoffer har åkt hem, synd men ajja.. Nu ska jag gå och äta godis och fortasätta med gott snack och skratt. Puss på er!♥

Lite gott kvällssnack

Sitter & tittar på En prinssesa dagbok, mycket bra film. Om ca 10 minuter ska jag se repris på Big Brother. Haha, snacka om att man är BB-nörd om jag till och med inte kan missa ett ända repris avsnitt av det ;) Jag kan ju trösta mig med att jag inte är ensam, jag delar nördandet med Robin.
Ha d gött!

Musik!


It's good

Hi boy's and gilrs!
Imorgon åker jag till Tyringe och kommer vara där hela helgen. Tror inte att jag kommer ha tid att blogga då.  Jag hör av mig när jag kommer hem igen.
Adjöz!

Torsdag!

Igår kväll vid 21.00 tiden gick jag ut för att träffa mina underbara barndomsvänner, Jennie och Canan. Vi hade det jätte härligt tillsammans. Dock gick Jennie hem så då fick jag och Canan roa oss på egen hand, vilket inte var några problem ;) Vi la oss på en fotbollsplan och pratade om saker som hade hänt inom den närmaste tiden. Så smånigom började snacket ledas till äkta tjejsnack. Ja, ni tjejer vet ju vad jag menar. Vi hade det jätte trevligt och det var roligt att äntligen få träffa Canan efter att hon har varit i Turkiet i typ 100 veckor.. typ.  Love you darling!♥

Idag mår jag sådär... Seg, trött och slö.. Jag somnade inte föräns vid 04.00 tiden i natt så jag känner mig ganska mör. Det som står på schemat idag är bara att vara hemma och slöa och ta allt som det kommer.
Peace!

Förfärligt äckliga och läskiga!



Getingar, Humlor & Ollonborrar. USCH, USCH, USCH!!  Detta är såna djur som finns nu på sommrarna. Dem är verkligen inte trevliga, just dessa djur kan skrämma livet ur mig.
Dem jagar mig, förföljer mig och bllläääö, varför finns dem ens??! Jag hatar dem så otroligt mycket!
Getingar - Stora, fula, låter obehagligt, kan stickas.
Humlor - Feta, låter obehagligt, kan brännas.
Ollonborrar - Feta, håriga skalbaggar som flyger ute på kvällarna.
Usch nej! Inte precis mina favvo djur.. Bläääääö!

Tjeenis folket!

Igår hade jag verkligen en jätte bra och mysig dag med Mikaela i stan. Tack för dagen bästa du!♥
Idag kommer jag säkert också få det trevligt, ehh.. eller vadå säkert?? Haha, jag kan garantera att jag kommer få en bra dag för jag ska hem till bästa Felicia! :) & det kan ju inte bli annat än nice ;)

Nu ska jag nog ut i trädgården och sätta blig i solen lite innan jag börjara göra v-mig.
KYZZ!

Back home

Nu är jag hemma igen. Jag och Mikaela hade det jätte mysigt i stan. Vi fikade på Ebbas fik, gottigott :)
Nu ska jag bara vara hemma, lysssna på musik och kolla tv.
Hörs imon lovers!

Godmiddag!

Vaknade vid 11 idag. Jag kände mig utvilad när jag vaknade men nu känner jag mig bara trött. Jag skulle tro att jag har gäspat över 100 ggr sedan jag vaknat. Ajja, får väl hoppa in i duschen så jag piggnar till lite.
Vid halv 3 idag ska jag vara i stan för att träffa Mikaela och gå och fika ngnstan. Mys!
Hej så länge!

♥älskar dej♥

Landskronakarnevalen-Godispapper-Pariserhjul


Det som jag vill börja med att berätta på bloggen idag är om gårdagen.
Åkte till Landskronakarnevalen vid tre tiden med mamma och pappa. Vi körde runt hur länge som helst och letade efter parkering men det var hopplöst, vi hittade ingen. Vi fick köra hemåt igen. Några minuter senare ringer Anna och frågar om jag vill följa med henne och Linnea till Landskrona.
Några minuter senare sitter jag, Anna och Linnea på tåget påväg till Landskronakarnevalen. När vi väl var framme hade vi det jätte trevligt. Vi kollade runder, åt god mat, lyssnade på musik.
När Linnea sedan skulle hem följde jag och Anna henne till stationen och plötsligt säger Anna till mig, vi åker till Lund. Haha, jag blev lite chockad av förslaget men tyckte att det var en rolig ide. När vi var framme i Lund köpte vi dricka och sedan åkte tillbaka till Landskrona i och med att allt var stängt i Lund så vi var bara där ca tio minuter för att köpa dricka. Haha, typiskt oss.

Tillbaka i Landskrona igen fick jag äntligen upp Anna i pariserhjulet med mig. Stackars Anna var jätte rädd i och med att hon är höjdrädd men hon var jätte duktig. Jag är stolt över dig! :)

Vi gick och köpte munkar och kollade runder i stånden då jag plötsligt hörde en underbar röst som jag känner igen. Jag skriker till Anna:
Jag- Det är haaaan!!
Anna- Va vem?!
Jag- J**** ******!!
Sedan tar jag Annas hand och bara rusar förbi alla folk tills vi tillslut hittar fram. Där stod vi i några minuter och på kanske 10-15 minuter höll jag både på att kissa på mig, svimma, dö och bli galen. Allt på samma gång.
Hahah, kära läsre, förlåt om jag virrar till det lite för er och jag förstår om ni bara tänker what!? när ni läser detta. Men skitsamma, det gör inget.

Usch nej nu orkar jag inte skriva mera ;) Puss på er!♥


Hej så länge!

Beger mig ut nu. Tror det blir en tur till landskronakarnevalen. Hörs när jag kommer hem, kanske. Love!

Songwriter

Hallåja!
Nu har nyss suttit och skrivit en hel egen låt. Den blev faktiskt jätte bra ;) Jag kan tyvärr inte skriva den här på bloggen i och med att det finns människor som kopierar texter och sen säger att det är dem som har skrivit dem fast att det egentligen inte alls är så. Men jag kan säga vad låten heter, den är svensk och heter Kämpa för varandra.

Yepp, yepp. Nu har jag inget mer att berätta för er, inte just nu iaf. Ha det gött!

Min nya design

Kolla min nya design. Snygg va!? Det var underbara Felicia som fixade den. Tusen tack bebis!♥
Jag gillar den faktiskt, bilden är ändå hyfsat okej och jag gillar mina fina ögon på den ;) Hihi.

Regnet det bara öser ner..

Hmm, det bara regnar och regnar. Tråkigt och åter tråkigt. På sommaren så ska det vara fint väder och varmt i luften. På sommaren ska gud inte kissa på oss, han får hålla igen blåsan tills hösten kommer då det är hyfsat ok att kissa på oss. Om han för en gång skull kunde lyssna..
Idag har jag gjort.. Hm, vad har jag gjort idag..? Just det, jag har gjort absolut ingenting. Har verkligen haft en jätte ''rolig'' dag.
Jaja, nog med allt klagande. Här kommer en bilder på mig och Anna.


Save tonight


Milo i min ena garderob ;)

Just nu ligger jag i sängen med Milo och myser. Det regnar ute och vad passar då bättre än att ligga i sängen bredvid en varm och mysig vovve och höra på mysig musik. Det är bara perfekt!
Hoppas allt är bra där hemma hos er kära läsare.
Puss på kinden ;)!♥

Bilder ifrån Kul i juli som jag var på igår


Utflykt!


Idag var jag och familjen iväg på en heldags utflykt. Vi solande, badade (dock inte jag), hade picnik. Ja, vi hade det jätte trevligt idag!
Här kommer två bilder. KIZZ!

Åka, åka lastbil


Sådär ja. Nu är städningen av mitt rum klart, så nu kan man pusta ut. Om någon timme följer jag och Robin med pappa till jobbet. Vi ska åka lastbil till Ängelholm och leverera mat/grönsaker till restauranger, cafe, pubbar. Sedan blir det att åka runt i stan för att leverera.

PUSS!

Kort om min dag


Idag har jag och Robin varit i stan. Köpt present till vår farmor och även fikat spegettiglass ;) Efter det åkte vi hem till framor för att ge henne presenten och där har vi varit tills nu.
Senare ikväll ska jag kanske ut en sväng med Anna, får se hur det blir.
Imorgon ska jag med pappa till jobbet. Åka lastbil, hehe.
Puss!


Stranden + Pizza



Min dag på stranden idag blev tillsammans med familjen. Jätte, jätte trevligt, och varmt i vattnet. Som pricken över i:et köpte vi pizza som vi satt och mumsade på till vågorna och solenssken. Härligt!

Har beställt!


Skumma typer


Hajje! Allt bra..? Med mig är allt bara finfint. Sol och bad har stått på schemat idag. Det var faktiskt jätte ''varmt'' och skönt i vattnet. Mys, mys!
Jag måste bara berätta för er om gårdagen/kvällen. Jag och Anna var ute och gick och hade det hur mysigt som helst i den sköna sommarvarmen. När vi går och är mitt uppe i ett samtal så hör vi helt plötsligt en grov röst som säger BUUUÖÖÖÖÖ typ en decimeter ifrån våra öron. Vi blir sjukt rädda och skriker och vänder oss om. Då ser vi en äldre man som cyklar förbi oss och bara flinar när han ser hur vi reagerade. Asså jag menar ofta att man bara vill skrämma två unga flickor sådär.. Knäppgök! Hehe..

Jaja, thats life. Nu ska jag gå och käka i trädgården. Pusspuss :*


Just nu:


Just nu håller jag och mamma på att göra en ost och skinkpaj till ikväll då vi får gäster. Haha, jag kan säga att det är inte precis det lättaste att göra paj för första gången. Det kanske blir pannkaka av allt, hehe men ajja, det ska ju ändå ner i magen så vadå om det inte ser snyggt ut.
Igårkväll gick jag upp en runda på vinden. Anledningen till det var att jag ville kolla på lite gammla leksaker som jag lekte med när jag ver liten, så som barbie, barbiebilar och gammla skolarbeten. Mysigt att tänka tillbaka på de gammla tiderna (de lätta tiderna)  ;)
Nä, nu ska jag fortsätta att fixa pajen och sedan börja göra v-mig. Kram!